Obavijesti

Sport

Komentari 5

Probudio se iz kome nakon što je čuo rezultat svoje momčadi

Probudio se iz kome nakon što  je čuo rezultat svoje momčadi
1

Thorne je u stanju kome bio sve do subote kada ga je došao posjetiti brat koji mu je rekao kako je njegova momčad u prvom kolu preokretom pobijedila 4-3 u Bridportu

VIDEO

Trener engleskog niželigaša Larkhall Athletica Wayne Thorne (33) probudio se iz inducirane kome, u kojoj je bio deset dana,  nakon što je čuo da je njegova momčad pobijedila u prvom kolu prvenstva.

Thorne je doživio tešku prometnu nesreću. Odmah je prebačen u bolnicu jer je imao rupturu srčane arterije, probijena pluća, slomljenu prsnu kost, smrskana rebra, isčašen i slomljen kuk te zdjelicu, kao i slomljenu nogu. Hitno je operiran nakon čega je prebačen u stanje umjetne kome.

U tom je stanju bio sve do subote kada ga je došao posjetiti brat koji mu je rekao kako je njegova momčad u prvom kolu preokretom pobijedila 4-3 u Bridportu.

- Oduvijek je bio lud za nogometom i vrlo aktivan. Nogomet je bio njegov život. Rekli su nam da razgovaramo s njim, tj. da mu govorimo naglas. Vrlo rado priopćili smo mu da je Larkhall pobijedio. Odmah je progledao i došao sebi. Znam da istraživanja dokazuju da komatozni mogu čuti. Ja i šogor bili smo čvrsto uvjereni da nas Wayne čuje. Bio je to prekrasan trenutak - rekla je Thorneova žena Wendy o nevjerojatnom događaju.

Nakon što se probudio iz kome s novinarima je već razgovarao i sam Thorne koji se zahvalio svima koji su molili za njega i slali mu poruke podrške.

- Nadam se da ću uskoro vidjeti svoje prijatelje iz Larkhalla. U međuvremenu pozivam sve koji su mi se javljali s porukama podrške da pomognu momčadi pohađanjem subotnjeg dvoboja FA Cupa protiv Tivertona - rekao je Thorne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne