Obavijesti

Sport

Komentari 20

Hajduk ukinuo komentare, na Bilićevoj presici jedno pitanje, a nema ni najave uoči Dinama!

Hajduk ukinuo komentare, na Bilićevoj presici jedno pitanje, a nema ni najave uoči Dinama!

Želja im je koliko-toliko sačuvati mir uoči derbija i spriječili daljnje turbulencije pa Gattuso neće imati presicu uoči Dinama. Kako bi izbjegli nove neugodnosti, tek će naknadno poslati medijima njegovu izjavu

VIDEO

Ljeto u Hajduku krenulo je u ambicioznom i euforičnom tonu angažmanom Gennara Gattusa i Ivana Rakitića, ali kratko je to trajalo. Negativna atmosfera i brojne turbulencije zamijenile su plamen euforije. Odlazak Ivana Perišića, ispadanje od Ružomberoka, manjak pojačanja pa potom i smjena Nikole Kalinića. A ljeto još kalendarski nije ni završilo. 

Pokretanje videa...

Tko će naslijediti Kalinića u Hajduku: Očekuje se stranac, on nema pravo mijenjati trenera?! 00:59

Početak je sezone, a splitski klub već sada proživljava veliku krizu. I što je najgore, nakon Kalinićevog istupa, najmanje se priča o onome što bi trebalo biti najvažnije, a to je najveći hrvatski derbi. Hajduk u petak od 20 sati gostuje kod Dinama u 6. kolu HNL-a.

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

Gennaro Gattuso je u takvim okolnostima pripremao momčad za najveću utakmicu hrvatskog klupskog nogometa. Mnoge je zanimalo njegovo razmišljanje o cijeloj situaciji oko Kalinića, o odnosu s predsjednikom Bilićem, njegovom ostanku na klupi i jesu li se uspjeli fokusirati na utakmicu, no to nećemo saznati jer press konferencije neće biti!

Tako su odlučili u Hajduku. Želja im je koliko-toliko sačuvati mir uoči derbija i spriječili daljnje turbulencije. Kako bi izbjegli nove neugodnosti, tek će naknadno poslati medijima njegovu izjavu. Talijan će pred novinare stati u petak nakon utakmice.

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

Na Poljudu su rijetko kada preskakali press konferencije, a uoči derbija gotovo nikada. Još od korona virusa one su bile standardne. No, posljednjih tjedana pušu neki drugi vjetrovi i čini se da se Hajduk polako distancira i zatvara od javnosti te pokušava kontrolirati sve što izlazi iz kluba.

I nije ovo slučajnost. Nedavno je klub zabranio komentiranje objava na društvenim mrežama, a na jučerašnjoj press konferenciji svaki novinar imao je mogućnost postaviti tek jedno pitanje. Pa je i to jedan od razloga zašto je Bilić propustio odgovoriti na većinu optužbi koje je izrekao Kalinić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone