Obavijesti

Sport

Komentari 61

Preokret na Poljudu! Gattuso priključio otpisane hajdukovce

Preokret na Poljudu! Gattuso priključio otpisane hajdukovce
3

Leon Dajaku i Yassine Benrahou počeli su pripreme s Hajdukom, ali zbog nesuglasica s trenerom napustili su iste i željeli otići. Sada su se stvari izgladile i obojica su vraćeni u momčad...

VIDEO

Yassine Benrahou (25) i Leon Dajaku (23) vraćeni su u prvu momčad Hajduka! Navedeni dvojac započeo je pripreme s "bilima" u Stobreču, ali došlo je do nesuglasica s trenerom, pa ih je Gattuso odstranio iz momčadi. Obojica su tražila odlazak, ali kako pravih ponuda nije bilo, razmirice s trenerom su riješili i vraćeni su u prvu momčad Splićana.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Utakmica 3. kola HNL-a između nogometaša Hajduka i Varaždina 00:26

Benrahou je stigao u Split iz druge francuske lige u siječnju 2023. i na početku se pokazao kao igrač s brojim kvalitetama koje bi mogle pomoći momčadi. Pod vodstvom Ivana Leke stabilizirao se kao prvotimac, ali s vremenom su "pale" i njegove izvedbe, pa je prošle sezone "plesao" po rubu prvog i drugog sastava. U sezoni 2023/24. odigrao je 30 utakmica i zabio četiri gola, uz četiri asistencije. 

Hajduk i Varaždin sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a

Dajaku je u Hajduk stigao iz engleskog Sunderlanda prošlog ljeta i to kao igrač koji je prošao omladinsku školu Stuttgarta. Očekivalo se da bi mogao pokazati raskoš talenta koja ga je krasila u mlađim danima, ali u Hajduku se nije do kraja iskazao. Prošle je sezone odigrao 26 utakmica i zabio četiri gola, uz tri asistencije. 

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka

Hajduk u 4. kolu HNL-a igra protiv Istre 1961 u nedjelju, ali spomenuti dvojac vjerojatno neće konkurirati za taj susret, već će čekati šansu u budućnosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane