ZASLUŽILI SU Na meniju su bili ćevapi, pljeskavice i ostale delikatese s roštilja, a naši su se košarkaši na kraju zasladili palačinkama. Svi su bili itekako zadovoljni
Premija u ćevapima: Repeša je košarkaše nagradio roštiljem
Hrvatski su se košarkaši malo zasitili hotelske hrane pa ih je izbornik Jasmin Repeša nakon pobjede protiv Finske u četvrtak odveo na malo drukčiju večeru.
Zamolio je Jasko slovenske domaćine da mu preporuče najbolji roštilj u Ljubljani, a oni su naše košarkaše poslali u zavučeni restoran na periferiji grada koji im je, barem nakratko, dao osjećaj seoskog turizma. Bila je to svojevrsna nagrada za petu uzastopnu, a ujedno i najuvjerljiviju pobjedu na Eurobasketu, te svojevrsni teambuilding. U stručnom stožeru naše reprezentacije kažu kako bi na roštilj otišli neovisno o rezultatu utakmice s Fincima, no nakon uvjerljive pobjede objed je zasigurno bio slasniji.
S obzirom na rani termin utakmice, to nije bila prava večera, ali baš zato su se i igrači i cijeli stožer reprezentacije mogli pošteno najesti. Osim ćevapa, pljeskavica i ostalih delikatesa s roštilja, na meniju su bile i palačinke. Igrači su bili izuzetno zadovoljni slasnim obrokom, koji su itekako zaslužili.
- To je to za danas. Možete još u hotelu popiti jogurt - preporučio im je izbornik Repeša.
Bila je to izvrsna priprema za današnju utakmicu s Talijanima (Ljubljana, 14.30 sati).