Obavijesti

Sport

Komentari 23

Predsjednik Reala zvao Modrića na sastanak jer je ostao dio 'vatrenih'. Ovo mu je poručio

Predsjednik Reala zvao Modrića na sastanak jer je ostao dio 'vatrenih'. Ovo mu je poručio
4

"Kraljevski klub" čeka najzahtjevnija sezona u povijesti, a odlaskom Kroosa povećat će se uloga Modriću u momčadi. Zato u klubu ne žele da Modrić svaku utakmicu igra po 90 minuta za reprezentaciju...

VIDEO

Nakon što je izbornik Hrvatske Zlatko Dalić objavio popis igrača na koje računa u utakmicama Lige nacija u rujnu, na kojem je našao mjesto i Luka Modrić (38), Real Madrid nije bio presretan. Naime, predsjednik "kraljeva" Florentino Perez pozvao je Modrića u ured i objavio mu važnost doziranja minutaže u reprezentaciji, piše Defensa Central

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Real Madrid - Atalanta 2-0: Modrić je najtrofejniji realovac u povijesti, Mbappéov prvijenac 00:40

Španjolci pišu da je Modrić prije desetak dana obavijestio trenera Carla Ancelottija da će nastaviti igrati za Hrvatsku, a nakon toga ga je predsjednik Perez pozvao na razgovor. Na razgovoru je Perez Modriću objasnio da ga ove sezone čeka važnija uloga nego lani, pogotovo zbog odlaska Tonija Kroosa i da je važno da se dozira igrajući u nacionalnom dresu.

UEFA Super Cup - Real Madrid Training

"Zato ga je Perez zvao na razgovor da mu kaže kako se nada da on sam zna kako se čuvati i dozirati ove sezone, i to svaki put kada bude išao igrati za reprezentaciju. Dva su velika razloga za to: Modrićeva dob i sezona s više od 70 utakmica za Real", piše Defensa Central. 

Euro 2024 - Croatia v Italy

Ideja Reala je da Modrića pusti na okupljanja reprezentacije, ali da ipak naš kapetan ne mora svaku utakmicu igrati po svih 90 minuta, što je često bio slučaj. "Kraljevski klub" čeka najnapornija sezona ikad, a Hrvatsku također čekaju brojne utakmice u iduća tri mjeseca. Španjolci spominju i novu ulogu koju je Ancelotti namijenio Modriću.

"Na pripremama ga je koristio na centru, kao duplog pivota. Modrić je tako radio Kroosov posao držanja momčadi na okupu i razvijanja igre iz pozadine. To se vidjelo i u prvoj utakmici sezone, kada je protiv Mallorce zamijenio Tchouamenija. Modrićeva kvaliteta i inteligencija ne opadaju kako mu rastu godine, ali sada mora jako paziti na fizičko stanje", napisali su.

Super Cup - Real Madrid v Atalanta

Modrić je prošle sezone odigrao 46 utakmica i zabio dva gola, uz osam asistencija. Nakon sezone je igrao Europsko prvenstvo, a u novoj sezoni igrao je u obje utakmice. Od ove sezone je kapetan Reala, a osvajanjem europskog Superkupa postao je najtrofejniji igrač u povijesti kluba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane