Obavijesti

Sport

Komentari 0

Poznato kad će Plazibat opet u ring, nastupa i Rico Verhoeven

Poznato kad će Plazibat opet u ring, nastupa i Rico Verhoeven

Iz Gloryja su potvrdili kako će "kralj kickboxinga" Rico Verhoeven nastupiti na velikom Grand Prixu u teškoj kategoriji na kojem će nastupiti osam najboljih teškaša

VIDEO

Nizozemski kickboksač Rico Verhoeven potpisao je novi, trogodišnji ugovor za Glory, objavila je velika svjetska kickboxing organizacija.

Verhoeven je dugogodišnji vladar Gloryjeve teške kategorije, a novim ugovorom se obvezao odraditi još nekoliko borbi, ali i još više se uključiti u promociju organizacije.

VIDEO

Iz Gloryja su potvrdili kako će "kralj kickboxinga" nastupiti na velikom Grand Prixu u teškoj kategoriji na kojem će nastupiti osam najboljih teškaša. Među njima će biti i hrvatski borac Antonio Plazibat koji je dobio pozivnicu.

Na jednodnevnom turniru osim Verhoeven i Plazibata nastupit će i Tariq Osaro, Levi Rigters, Uku Jurjendal, Bahram Rajabzadeh, te Sofian Laidouni.

Glory Heavyweight Grand Prix trebao bi se održati u subotu, 9. ožujka iduće godine, u GelreDomeu u nizozemskom Arnhemu.

- Kao netko tko je dio Gloryjeve obitelji od 2012. godine, mogu iskreno reći da se nikad nisam osjećao motiviranije i uzbuđenije - rekao je Verhoeven.

- Ono što me istinski nadahnjuje i pokreće je kombinacija suočavanja s izazovima u ringu i moje uloge u razvoju brenda i borilačkih sportova općenito izvan njega. Gloryjev novi smjer za 2024. pravi je preokret. Ako ste obožavatelj borilačkih sportova, Glory je pravo mjesto za neprekidnu akciju i zabavu - dodao je.

Verhoeven je više od dvije godine izbivao iz Gloryjevog ringa, a vratio se početkom studenog kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Tariqa Osara i obranio pojas prvaka teške kategorije.

Podsjetimo, Osaro je u lipnju ove godine u Rotterdamu pobijedio Plazibata i tako dobio priliku boriti se za naslov protiv Verhoevena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne