Obavijesti

Sport

Komentari 225

Povijesni dan na Poljudu: Hajduk ima 100.000 članova!

Povijesni dan na Poljudu: Hajduk ima 100.000 članova!

Kada je u pitanju članstvo kluba, uz Naš Hajduk, Društva prijatelja Hajduka koja okupljaju najviše članova sa svog područja su ona iz Zadra, Šibenika, Zagreba, Mostara...

VIDEO

Poseban je ovo tjedan za sve navijače Hajduka, koji su u svega par sati pokupovali sve ulaznice za najveći derbi hrvatskog nogometa pa i sporta općenito, ogled Hajduka s Dinamom koji se igra u nedjelju od 18:00 sati na Poljudu, a potom su tri dana prije utakmice preskočili i magičnu brojku od 100.000 članova!

Ovim nevjerojatnim postignućem klub se pohvalio na društvenim mrežama. U glavnoj ulozi je Marko Livaja. 

Magična granica je oborena, slučajno ili ne, dogodilo se to upravo uoči najvećeg derbija, baš kao što je apsolutni rekord od 90.521 člana oboren u kolovozu, uoči ogleda s PAOK-om. Sada je pred navijačima Hajduka ostao još samo jedan cilj, a to je brojka od 112.000 članova, koliko je za 112. rođendan Hajduka zaželio predsjednik Lukša Jakobušić.

Split: Navijači na utakmici između Hajduka i Dinama

- S obzirom na to da klub slavi 112 godina u 2023. godini, neka naša ciljana brojka bude 112.000 članova! Mislim da je to nemoguće, ali mi smo toliko puta pokazali da pomičemo sve granice, pa možemo postaviti tu brojku od 112.000 članova pred sebe da nas sve zajedno motivira – kazao je početkom godine predsjednik Hajduka.

Zanimljivo je kako su kad je u pitanju članstvo kluba, uz Naš Hajduk najbrojnija Društva prijatelja Hajduka iz Zadra, Šibenika, Zagreba, Mostara...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 225

VIDEO