Ponosna majka Marca Pašalića: Sine, gledam te i ne vjerujem! Sretna sam, suze su krenule... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 82

Marco Pašalić debitirao je za 'vatrene', njegova majka u suzama: Gledam i ne vjerujem!

Marco Pašalić debitirao je za 'vatrene', njegova majka u suzama: Gledam i ne vjerujem!

Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam cijeli život ovo. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava, rekao je Marco Pašalić nakon debija za reprezentaciju

VIDEO

Prije nekoliko godina bio je nogometni anonimac. Uz svakodnevne treninge, njegova dnevna rutina bili su i radno odijelo i čizme. Budio bi se u zoru, sastao s prijateljima pa uputio se na gradilište. I tako svaki dan. 

Pokretanje videa...

trening reprezentacije 03:58

Život piše nevjerojatne priče, a jednu takvu ispričao je u liku hrvatskog nogometaša Marca Pašalića (23). Do prije nekoliko mjeseci igrao je u trećoj njemačkoj ligi za drugu momčad Borussije Dortmund, a sada je jedan od najboljih igrača u HNL-u i novi hrvatski reprezentativac.

Pašalić je u subotu debitirao u najdražem dresu u pobjedi Hrvatske protiv Latvije (2-0). Dobio je posljednjih desetak minuta i ostavio sjajan dojam. Unio je veliku energiju, gorio je od želje, nudio se pa na kraju skoro i zabio, ali ispriječila se stativa. No, nije to pokvarilo njegovu sreću. Bio je ponosan i izvan sebe nakon utakmice.

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

- Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam cijeli život ovo. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava. Treme nije bilo, a sada sam presretan, skroz sam van sebe. Bio sam i kao navijač na utakmicama. Ja sada mogu umrijeti! Majke mi - rekao je za Novu TV.

A sretniji od njega mogli su biti samo njegovi roditelji. Samo oni znaju kroz kakvu patnju je prošao da bi odjenuo dres na kvadratiće. Ponosna majka Mira javila se na Instagramu i napisala komentar koji je ganuo mnoge. To je ta roditeljska ljubav koja ga je i gurala do vrha, pa i u danima kada nije išlo najbolje

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

- Gledam te i ne vjerujem. Sretna sam i ponosna, suze su krenule, ali suze radosnice. Hvala ti za ove trenutke, sine. Hvala Bogu i svima onima koji su ti omogućili i vjerovali da možeš biti tu gdje si sada - napisala je Mira Pašalić.

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Ono što je donedavno bilo kao san, sada je realnost. Pašalić je ispunio svoje snove, sve je to rezultat teškog rada, odricanja i upornosti te putokaz brojnim igračima koji sanjaju isto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 82

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima
OSTAJE U KLUBU?

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Hajduk je izgubio prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja (1-0), a trener Gennaro Gattuso najavio je kako im trebaju pojačanja u napadu kako bi sve izgledalo bolje. Perišić bi trebao biti početak pojačanja...