Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Tw
@Space Burek nadam se da je tvoj komentar sarkazam  za Dp! Što se tiče sportaša kao bivša profesionalna sportašica moram reći da se nikada nisam odazvala pozivima gradonačelnika, župana itd... ubijaju i to malo sporta što imamo i u čemu smo uspješni! Nema nikakvih sportskih  centara da se djeci koja teže profesionalnom bavljenju sporta omogući i olakša da se uz sport školuju i nauče što je ustvari pravi sportski život. Ako nisu u nogometu  to je sve na roditeljima. Kako emotivna, psihološka  ali najviše financijska potpora! Meni je sada kćer u sportu, profesionalno se bavi sportom i uz to što živi sa još jednom curom, školuje se vandredno ( da bi se mogla posvetiti 100% sportu kojeg obožava) financijski nas dođe preko 1500e mjesečno jer treba platiti stan i režije ( druge opcije nema) treba omogućiti  sportskog psihologa, treba omogućiti kondicijskog  trenera i đeparac jer toliko malo dobiju ugovorom da joj to bude za 10 dana! Nekako uspjevamo zasada pokriti ali ne znam ni sama kako ni dokle. Šteta, jer koliko je samo talentirane djece koja imaju volje i želje ali nemaju mogućnosti ( mislim na financije)! Zato ako si ostvari svoje snove znam samo jedno a to je da se naši političari,gradonačelnici, župani itd sigurno neće kititi i dozvoliti im da se hvale njezinim odličjem! 
SB
Normalno. Najgora stranka od nastanka države. 4 godine su pljuvali i vrijeđali cijeli hdz a sada su najbolji prijatelji. Govorili su kako ih zanimaju samo refor Prikaži još ↓
SB
Govorili su kako su puni kvalitetnih ljudi a onaj majstor ni danas ne zna gdje je završio fakultet i koju je titulu dobio tj. kupio. Onaj domoljub priča kako ga Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .