Obavijesti

Sport

Komentari 61

Ribery Kovaču odbio dati ruku, Rafinha ga prozvao u javnosti

Ribery Kovaču odbio dati ruku, Rafinha ga prozvao u javnosti
1

I dok neki prosvjeduju iako igraju, drugi su u protestu na klupi. Franck Ribery i Rafinha vode vlastite bitke protiv našeg stručnjaka Nike Kovača i javno iskazuju nezadovoljstvo

VIDEO

Bayern je s 1-0 pobijedio Herthu i tako se izjednačio na prvom mjestu Bundeslige s do tada vodećom Borussijom Dortmund. U Ligi prvaka Bavarci su protiv Liverpoola odigrali za njih povoljnih 0-0 na Anfieldu uoči uzvrata na Allianz Areni.

Njemački velikan u nizu je od tri pobjede dok u zadnjih 10 utakmica u prvenstvu ima devet pobjeda i samo jedan poraz. Pa ipak, nisu sve stvari idealne. Trener Bayerna Niko Kovač suočava se s mini krizama nezadovoljnih igrača.

Jedan od njih je Franck Ribery. Prekaljeni 35-godišnjak na kraju sezone napušta klub u kojem je sada već dugih 12 godina. U tekućem prvenstvu do sada je odigrao 17 utakmica, četiri puta je zabio i jednom asistirao, a skupio je solidnih 990 minuta na terenu.

Imao je određene trzavice s Kovačem na početku mandata hrvatskog stručnjaka, no činilo se da su te nesuglasice izgladili. Sve do sinoć kada je Ribery odbio pružiti ruku našem treneru nakon što ga je izvadio iz igre u 58. minuti i umjesto njega na travnjak poslao Kingsleyja Comana.

I dok neki prosvjeduju iako igraju, drugi su u protestu na klupi. Rafinha se nije naigrao otkako je Kovač stigao u Bayern i sinoć je pred novinarima javno izrazio nezadovoljstvo.

- Igrao sam dosad pod svim trenerima. Pod Guardiolom. Pod Heynckesom. Pod svima - započeo je svoju elegiju 33-godišnji desni bek pa nastavio:

- Dobro treniram i donosim svoje stvari na teren. No, trener na mene ne računa. Nemam pojma zašto. Ovo je bila utakmica u kojoj sam trebao ući.

Ipak, Thomas Müller ušao je s klupe i dobio priliku nakon lakše ozljede dok je šansu iskoristio još jedan od pobunjenika, koji su ranije izrazili nezadovoljstvo, Thiago Alcantara. Ušao je umjesto Goretzke u 46. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne