Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pokrali su nas! Primili tri komada, a pričaju o sucu

Pokrali su nas! Primili tri komada, a pričaju o sucu
1

Još jedanput ćemo mirno razmotriti cijelu situaciju i odlučiti hoćemo li se žaliti Uefi, najavio je direktor Wolfsburga nakon uvjerljivog domaćeg poraza

VIDEO

Žalit ćemo se Uefi. Sudac nas je pokrao!, bjesnili su iz Wolfsburga nakon što su doma od Manchester Uniteda izgubili 3-1 i tako ispali iz Lige prvaka. U kobnoj 13. minuti, kod rezultata 0-0, nizozemski sudac Bjorn Kuipers nije dosudio očigledan prekršaj Carricka nad Japancem Hasebeom.
- Gledao sam utakmicu u društvu predsjednika Manchester Uniteda. Priznao je da smo bili bolja momčad. Još jedanput ćemo razmotriti cijelu situaciju i odlučiti hoćemo li se žaliti Uefi - rekao je direktor aktualnog njemačkog prvaka Jürgen Marbach.
- Ovo je katastrofa. Propustili smo veliki uspjeh, osminu finala Lige prvaka - požalio se najbolji igrač Wolfsburga Edin Džeko.
Veliki junak večeri bio je dugogodišnji engleski reprezentativac Michael Owen. Zabio je tri gola i gotovo sam pobijedio Wolfsburg.
- Pravi je užitak igrati za Manchester United. Malo je momčadi u svijetu koje stvaraju toliko dobrih prilika. Na meni je samo da ih pretvorim u gol - izjavio je 29-godišnjak.
- Znam da će svi mene gurati na naslovnice sportskih rubrika, ali za pobjedu je zaslužna cijela momčad - skromno je dodao bivši napadač Liverpoola i Real Madrida.
- Owen je bio sjajan. Baš mi je drago zbog njega - rekao je trener Alex Ferguson.
Glavni strateg “crvenih vragova” ne brine se previše o protivniku u osmini finala.
- Iskreno, nije me briga s kime ćemo igrati u sljedećem krugu. Možemo pobijediti bilo kojeg protivnika - poručio je Ferguson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne