Obavijesti

Sport

Komentari 75

Zadnji trening 'vatrenih': Samo jedan igrač nije na raspolaganju

Zadnji trening 'vatrenih': Samo jedan igrač nije na raspolaganju
8

Pred Hrvatskom su dvije važne utakmice, susret protiv Danske na domaćem terenu nakon čega odlaze u Beč na gostovanje kod Austrije te se nadaju plasmanu u završnicu Lige nacija

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči dvoboja protiv Danske u petom kolu Lige nacija koji se igra u četvrtak na Maksimiru s početkom u 20.45. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Na treningu je vladala odlična atmosfera, kao što je i u svlačionici, a isto je potvrdio i Luka Modrić na konferenciji za medije. 

-  Svi smo zdravi, nema većih problema. Lijepo je okupiti se nakon lipnja, nakon te Francuske. Atmosfera je dobra kao uvijek. Uživamo skupa, a i jako dobro smo trenirali. Znamo se i znamo što nam je raditi. Sretni smo što smo opet sutra nakon dužeg vremena - rekao je kapetan.

Što se tiče početnog sastava, izbornik je najavio da će Luka Modrić i Mateo Kovačić krenuti od prve minute. Zbog ozljede nema Martina Erlića koji je upitan i za Austriju, dok su svi ostali spremni te s nestrpljenjem očekuju utakmicu. 

Dalić: Glupo je da Perišića stavljamo desno. Oršić? Pa imamo jako dobru klupu...
Dalić: Glupo je da Perišića stavljamo desno. Oršić? Pa imamo jako dobru klupu...

Livaković bi trebao biti na golu, u zadnjoj liniji Juranović, Šutalo, Gvardiol i Sosa, u veznom redu su Modrić, Brozović i Kovačić, dok bi Vlašić trebao zaigrati na desnoj, a Perišić na lijevoj strani. Najveće pitanje je tko će se naći u vrhu napada. Dalić je istaknuo da ima četiri kvalitetna napadača kojima jednako vjeruje, a svatko od njih ima nešto drugo za ponuditi. To su Petković, Livaja, Kramarić ili Budimir. 

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Što se tiče Oršića i Perišića u kombinaciji, Dalić je jasno istaknuo da neće oboje startati od prve minute. Rekao je da Perišića, isto kao i Oršića, vidi isključivo na lijevoj strani, ali Perišić je u prednosti dok će Oršić još jednom čekati priliku s klupe. 

Puno se pričalo i o Gvardiolu koji je mogao postati najskuplji branič u povijesti. Modrić i Dalić imali su za mladog stopera samo riječi hvale. 

'Vatreni' će sutra zaigrati u novoj garnituri dresova u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, dok će se stari prodavati na aukciji udruge 'Vatreno srce'. Svi prihodi bit će donirani u humanitarne svrhe. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO PROLAZNIKE - POLJUD ILI MAKSIMIR?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn