Obavijesti

Sport

Komentari 23

Pogledajte golove Kulenovića i Petkovića za veselje u Austriji i bizarni crveni karton Salzburga

Pogledajte golove Kulenovića i Petkovića za veselje u Austriji i bizarni crveni karton Salzburga
6

SALZBURG - DINAMO 0-2 Sandro Kulenović zabio je za vodstvo Dinama protiv Salzburga u 48. minuti na dodavanje Stefana Ristovskog. Isti je igrač bio asistent za gol Petkovića u 84. Schlager je pocrvenio u 66.

Dugo se Dinamo mučio u Salzburgu, čitavo poluvrijeme pokušavao pronaći put do gola Austrijanaca, i onda je jedna prava napadačka akcija urodila plodom. Strijelac je bio Sandro Kulenović, koji je krajem prvog dijela bio na pragu gola. Tad su ga uspjeli blokirati, ali ne i u 48. minuti.

Pokretanje videa...

Plava noć u Mostaru 03:49

Loptu je s desne strane u šesnaesterac nakon duge lopte Takuya Ogiware uputio Stefan Ristovski, a tamo je nečuvan bio Kulenović, ujedno i najbolji Dinamov strijelac ove sezone. Lijepo je naciljao i pogodio donji lijevi kut. Kulenoviću je to bio već deseti gol sezone u 15. nastupu. Zabio je i u prošlom kolu HNL-a u remiju kod Istre (2-2).

Gol Kulenovića možete pogledati OVDJE.

Susret Salzburga i Dinama u Ligi prvaka, Kulenovi? je strijelac za 0:1 Dinama

Dinamo je dobio još dobrih vijesti u 66. minuti kad je golman Alexander Schlager izašao s gola u namjeri da zaustavi pokušaj Sandra Kulenovića. Odnio je tijelom Dinamova napadača, sudac Danny Makkelie pustio je akciju, a u nastavku je Petar Sučić pucao po golu, a Schlager branio tu loptu daleko izvan svoga šesnaesterca za izravan crveni karton.

Isključenje Salzburgova golmana možete pogledati OVDJE.

Kulenović je odradio svoje i izašao u 78. minuti, a zamijenio ga je načeti Bruno Petković koji je i u takvom stanju pokazao klasu i donio novi gol šest minuta poslije. Opet je asistent bio Ristovski, a Petković na povratnoj lopti mirno pospremio za velikih 2-0.

Susret Salzburga i Dinama u Ligi prvaka, Petkovi? zabija za 0:2 Dinama

Posljednja Dinamova gostujuća pobjeda u Ligi prvaka ne računajući kvalifikacije (i jedina dosad) bila je protiv Ajaxa 16. rujna 1998. (1-0) zahvaljujući lobu Josipa Šimića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski