Obavijesti

Sport

Komentari 1

Piksi u problemima! Najveće zvijezde otkazale su dolazak...

Piksi u problemima! Najveće zvijezde otkazale su dolazak...
3

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić prije nekoliko su dana obavijestili Dragana Stojkovića da neće igrati u nadolazećim dvobojima Lige nacija, dok je Dušan Vlahović tražio izostanak iz osobnih razloga...

VIDEO

U srpskoj nogometnoj reprezentaciji samo je kaos stalan faktor. Možemo tako reći nakon novih turbulencija koje su pogodile tamošnji nogomet mjesec dana nakon Europskog prvenstva. Uz katastrofalne rezultate srpskih klubova u Europi, sada je i reprezentacija u problemima. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Vida napušta 'vatrene' nakon 14 godina: 'Odlazim jako ponosan. Znam da je vrijeme za mlađe' 00:59

Naime, najbolji strijelac "orlova" u povijesti Aleksandar Mitrović i ponajveća zvijezda Sergej Milinković-Savić prije nekoliko su dana obavijestili Piksija da neće igrati u nadolazećim dvobojima Lige nacija protiv Španjolske i Danske. Osim njih, Dušan Vlahović tražio je izostanak zbog osobnih razloga, a Stojković vjeruje u iskrenost svojih igrača.

Euro 2024 - Denmark v Serbia

- Stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me zvao, kazao kako ima obiteljske probleme i nadam se da će ih riješiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej čitavo vrijeme igraju u Al Hilalu pod ozljedama. Javili su se, razgovarali smo, razumijem sve, žele iskoristiti vrijeme kako bi te ozljede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, a kod Sergeja bol u leđima, stalno igra pod blokadama - rekao je izbornik Srbije na temu izostanka navedenog trojca.

Izbornik Srbije 'opleo' po Tadiću i Mitroviću: 'Pogledajte kako se ponaša kapetan, nema taštine'
Izbornik Srbije 'opleo' po Tadiću i Mitroviću: 'Pogledajte kako se ponaša kapetan, nema taštine'

Također, srpski mediji nagađaju o mogućoj smjeni na izborničkoj klupi nakon rujanskog ciklusa. Stojković je preuzeo reprezentaciju u ožujku 2021. i u 42 utakmice pobijedio je 22, devet remizirao, a 11 ih izgubio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a