Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pecotić i Bilješko bore se za pozivnicu za kvalifikacije...

Pecotić i Bilješko bore se za pozivnicu za kvalifikacije...

Matija Pecotić je prošlogodišnji pobjednik premijernog izdanja serije turnira "Road to Umag", a tada je došao i do zadnjeg kola te u tri seta izgubio od Nijemac Daniela Altmaiera

VIDEO

Hrvatski tenisači Matija Pecotić iz TK "Zadar 08" i Domagoj Bilješko iz zagrebačkog TK "Chromos-Savica" borit će se za naslov pobjednika Mastersa serije turnira "Road to Umag by Podravka" i pozivnicu koja im daje pravo nastupa u kvalifikacijama ATP turnira Plava Laguna Croatia Open.

U četvrtak su u umaškom Stella Marisu odigrani polufinalni mečevi. U jednom je 33-godišnji Pecotić s uvjerljivih 6-4, 6-2 nadigrao 21-godišnjeg Kaštelanina Božu Baruna (TK "Resnik"), dok je u drugom, daleko neizvjesnijem dvoboju 25-godišnji Bilješko sa 6-2, 0-6, 10-5 svladao 18-godišnjeg Splićanina Luku Mikruta (TK "Split 1950").

Finalni dvoboj je na rasporedu u petak s početkom u 18 sati.

Matija Pecotić je prošlogodišnji pobjednik premijernog izdanja serije turnira "Road to Umag", a tada je došao i do zadnjeg kola te u tri seta izgubio od Nijemac Daniela Altmaiera koji je kasnije došao čak do polufinala glavnog turnira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić