Pašalić: Dinamo i Hajduk su me htjeli, ali Jakirović je zagrizao... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pašalić: Dinamo i Hajduk su me htjeli, ali Jakirović je zagrizao...

Pašalić: Dinamo i Hajduk su me htjeli, ali Jakirović je zagrizao...

Čuvam ovaj dres za mamu i tatu. Uokvirit ćemo ga kod kuće, još jedno veselje za našu obitelj. Zahvalan sam izborniku na prilici, dobio sam ju dosta rano, nakon samo nekoliko utakmica u Rijeci, komentirao je Pašalić

VIDEO

Presretan sam što sam zabio na Rujevici, ovo je kao gol iz mojih snova, na stadionu i kod kuće u kojoj igram, rekao je Marco Pašalić (23) nakon što je zabio prvijenac u dresu hrvatske reprezentacije na "njegovoj" Rujevici. "Vatreni" su u prvoj pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo pobijedili Sjevernu Makedoniju 3-0, a Pašalić je zabio zadnji gol na utakmici u 79. minuti nakon dva gola Love Majera.

- Najbitnije je da je reprezentacija igrala dobro i pobijedila. Jesam li odmah znao da će moj udarac ući u mrežu? Nisam, osjećao sam da će mi lopta pasti na nogu i odlično je sjela, slično kao kada sam zabio prvijenac za Rijeku.  Na Euru će biti teška skupina, imamo tešku skupinu kao i uvijek. Ako ostavimo srce na terenu, mislim da možemo biti prvi. Mogu li i ja nešto pridonijeti? Dat ću sve od sebe ako dobijem priliku, možda opet ovako sjedne lopta...  - rekao je Pašalić nakon utakmice pa otkrio što će s dresom u kojem je zabio prvijenac.

- Čuvam ovaj dres za mamu i tatu. Uokvirit ćemo ga kod kuće, još jedno veselje za našu obitelj. Zahvalan sam izborniku na prilici, dobio sam ju dosta rano, nakon samo nekoliko utakmica u Rijeci. Na proljeće sam dobio novu šansu, sve je bilo na meni, da radim na statistici. Znam da sam imao pad u formi, ali najbitnije je što sam ostao zdrav. Nisam očekivao da ću tako brzo ostati u reprezentaciji nakon dolaska u Rijeci - rekao je Pašalić i onda istaknuo kako je sretan što u reprezentaciji nema običaj da nogometaš koji je zabio prvijenac pjeva pred suigračima.

- Loš sam pjevač - objasnio je.

Iza Pašalića je uspješna sezona u Rijeci u kojoj se profilirao kao jedan od najboljih krila lige i u kojoj je zaradio poziv Zlatka Dalića koji mu puno znači. Priznao je kako je bio u razgovorima i s Dinamom i Hajdukom prošlog ljeta.

- Bio sam u razgovorima i s Dinamom i Hajdukom, ali nisu bili ključni. Jakirović (tada je još bio trener Rijeke, op. a.), me htio od početka, zagrizao je za mene, pokazao mi povjerenje, bio sam zadovoljan s razgovorom i zato sam došao u Rijeku. Sad me nije zvao u Dinamo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima
OSTAJE U KLUBU?

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Hajduk je izgubio prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja (1-0), a trener Gennaro Gattuso najavio je kako im trebaju pojačanja u napadu kako bi sve izgledalo bolje. Perišić bi trebao biti početak pojačanja...