Obavijesti

Sport

Komentari 81

Ozlijeđeni dinamovac bizarno se očistio od kartona uoči Hajduka

Ozlijeđeni dinamovac bizarno se očistio od kartona uoči Hajduka

Čistili su se od kartona (Perić bio na klupi iako je ozlijeđen) jer Dinamo u sljedećem kolu ide na Rudeš, a potom gostuje kod Hajduka. Prigovarali su sucu Patriku Kolariću, ubacivali lopte u teren...

VIDEO

Dinamo je 26. kolu HNL-a pobijedio Slaven Belupo 5-2. Dino Perić (29) i Stefan Ristovski (32) nisu ulazili kod Dinama u igru, ali su dobili žute kartone s klupe zbog prigovora sucu Patriku Kolariću i ubacivanja lopte u teren.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Slaven Belupo

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo-Slaven 01:38

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Obojici je to bio treći žuti. Čistili su se od kartona (Perić bio na klupi iako je ozlijeđen) jer Dinamo u sljedećem kolu ide na Rudeš, a potom gostuje kod Hajduka. Nakon Rudeša, slijedi reprezentativna stanka, a Dinamo kod "bilih" gostuje 30. ožujka.

Prvo je protiv Slavena zabio Tibor Halilović, već u sedmoj minuti na asistenciju Gabriela Vidovića, a u 18. je Vidović pogodio za 2-0.

Slaven je smanjio u 22. minuti golom Ivana Lepinjice, kojeg je poslužio Tomislav Štrkalj, a nakon sedam minuta 'farmaceuti' su dali još jedan, ali VAR ga je poništio.

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a

Ipak, u nastavku stiže izjednačenje. Matej Šakota je u 59. zakucao pod gredu da bi u 70. Dinamo dobio penal, koji se provjeravao u VAR sobi. Suci su procijenili da je sve čisto i Sandro Kulenović je precizno s bijele točke Dinamu donio novu prednost svojim četvrtim golom za 'modre' ove sezone.

Dinamo je do kraja riješio pitanje pobjednika kada je Martin Baturina lijepo naciljao u 82. minuti, a onda je 'desetka' Zagrepčana pogodila i iz penala u 93. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 81

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne