Obavijesti

Sport

Komentari 83

'Ovo što su naši igrači pokazali u Puli je sramota, mene je stid'

'Ovo što su naši igrači pokazali u Puli je sramota, mene je stid'
1

Čuli smo da je Hajduk izgubio i svi smo željeli osigurati naslov. A igrači su toliko iživcirali Vahu da je dobio crveni karton, izjavio je Mamić gostujući na Z1 televiziji

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić gostovao je u emisiji "Sport Nedjeljom" na Z1 televiziji. Osvrnuo se na poraz Dinama u Istri, Hajduk, Andreja Kramarića...

- Čestitao bih igračima Istre i Pamiću na sjajnoj pobjedi. Kad sam došao na stadion, bio sam impresioniran objektom koji Istra ima. Objekt iz bajke - počeo je Mamić.

Bilo me stid. Pa igrači su iživcirali i Vahu kojeg je sudac zasluženo isključio, rekao je Zdravko

- Čuli smo da je Hajduk izgubio i svi smo željeli osigurati naslov, ali jučer me bilo stid kako su igrači odigrali - rekao je nakon 2-1 poraza Dinama.

- Nije problem izgubiti utakmicu, ali način na koji smo izgubili... U seriji su igrači radili loše stvari. Sinoć smo trebali slaviti, podići na noge sve navijače Dinama, a mi smo našim navijačima priredili sramotno izdanje. 

- Pogledajte kako su igrači iživcirali svog trenera koji je morao ući u teren i sudac ga je tada zasluženo isključio. Nema veze što se Vaha žalio na grube startove, ovo što su igrači pokazali je sramota.

Kramarićevom ocu bih poručio da pusti dečka na miru, pa Andrej ima 20 godina, punoljetan je

- Trener Dinama nikad ne smije biti zadovoljan do kraja, uvijek mora težiti boljemu. Možemo se mi tješiti da nam je ovo prvi poraz, da smo se opustili i slično, ali ovakve partije mi si ne smijemo dozvoliti - rekao je Zdravko.

- Ja sam danas trebao doći k vama sa šampanjcem. 

- Mislim da se u sto godina postojanja nije desilo da netko dominira kao što dominiramo mi. No to i zabrinjava. Ljudi mi neće vjerovati kad ovo kažem, ja ne žalim Hajduka, ali jako sam nesretan zbog njih. Žalosti me situacija u Hajduku i želim im da se oporave što prije kako bi nam bili prava konkurencija - dodao je.

'Poručio bih Kramarićevom ocu da pusti dečka na miru'

Zabrinut sam. Mi najmanje možemo utjecati na ono što se dešava s Andrejom Kramarićem, što nije dobro. Mali Kramarić je prekrasno dijete, neki dan sam razgovarao s njim i njegovim ocem preko dva sata. A u ta dva sata dečko od 20 godina nije prozborio ni jednu riječ. Poručio bih ocu da pusti dečka da se razvija, on ima svoju glavu, nogomet igra on, a ne njegov otac, kaže Zdravko.

'Na Poljudu mi je teško, najradije bih zapjevao s navijačima'

Imao sam problema u ekstremnom dijelu navijača jer toliko poštujem Hajduk. Ponekad u društvu hajdukovaca često zapjevam Hajdukove pjesme. Kad sam na Poljudu držim se za stolicu da ne ustanem i ne počnem pjevati s Torcidom, rekao je Mamić.

'Odavno bih već otišao, ali...'

Moje vrijeme može završiti svake minute. Borim se s tim centrima moći koji me žele srušiti. Ja bih odavno otišao, ali imam odgovornost prema klubu, navijačima i svojoj zemlji, dodaje Zdravko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 83
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu