Obavijesti

Sport

Komentari 0

Osijek izgubio, Coppitelli ostaje smiren: Ne vidim da je ovo neki problem, treba nam vremena

Osijek izgubio, Coppitelli ostaje smiren: Ne vidim da je ovo neki problem, treba nam vremena
3

Mladi smo, znamo da će biti uspona i padova, moramo i dalje puno raditi na tome da ih što više smanjimo, rekao je trener "bijelo-plavih" nakon poraza od Istre koji ih je bacio na sedmo mjesto ljestvice

VIDEO

Istra 1961 pobijedila je Osijek 2-1 u prvoj utakmici 9. kola HNL-a. Puležani su vodili 2-0 nakon prvih 45 minuta autogolovima Luke Jelenića, a konačan rezultat postavio je Marko Soldo u 88. minuti. Trener gostiju Federico Coppitelli nije mogao biti zadovoljan izvedbom, s obzirom na to da je Osijek prvi udarac u okvir uputio u 84. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Sažetak Istra 1961 - Osijek 01:39

- Bila je ovo posebna utakmica. Kada odnose usmjere dva autogola iz prve dvije prilike na utakmici, onda je to doista čudna situacija. Mnoge bi to ubilo u pojam, ali mi smo se u drugim dijelu ipak vratili i odigrali bolje. Bio bih sretniji da smo u prvom dijelu igrali s više energije i čvrstine. Ne može se nogomet igrati tako da se stvari rješavaju samo tehnički, moraš se malo uprljati i napraviti neki prekršaj. Očito je to stvar neiskustva - rekao je Talijan i dodao:

Osijek i Slaven Belupo sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a

- Istra je u tom pogledu bila odlična. Takvi moramo biti i mi. Mladi smo, znamo da će biti uspona i padova, moramo i dalje puno raditi na tome da ih što više smanjimo. Imam li povjerenje u klubu? Imali smo dobru seriju, ne vidim da bi ovo sada bio neki problem, mi smo u velikom poslu za koji treba vremena i strpljenja. 

Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba
Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba

Osijek je nakon četiri uzastopna slavlja izgubio, a Istra pobijedila u prvenstvu nakon tri utakmice. Istarski prvoligaš u idućem kolu dočekuje Dinamo 19. listopada, dok Osijek istog dana gostuje u Šibeniku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".