Obavijesti

Sport

Komentari 15

Opet sjajan: Mandžukić prema 24sata i Uefi igrač utakmice...

Opet sjajan: Mandžukić prema 24sata i Uefi igrač utakmice...
1

Mandžukić je zbog vodećeg gola Bayerna u Torinu proglašen je igračem utakmice na 24sata, na kojem su mu čitatelji dali ocjenu 9.6, te na Uefi, koja mu je dala 7.8

VIDEO

Gol za vodstvo Bayerna na gostovanju kod Juventusa u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka priskrbio je Mariju Mandžukiću sjajne ocjene mnogih svjetskih sportskih portala.

Prije svega Vi čitatelji 24sata proglasili ste ga igračem utakmice  davši mu sjajnu ocjenu od 9.6 s tim da nijedan igrač nije ni blizu njega.

No osim domaćih čitatelja Mandžukićev nastup kao najboljim na utakmici proglasili su stručnjaci sa službene stranice Uefe te su mu za igrača utakmice dali ocjenu od 7.6. Mandžo je i od čitatelja Uefe dobio visoku ocjenu 7.

Za najboljeg na utakmici ga je proglasio i njemački Kicker, koji mu je dao odličnu dvojku (u rangu od najbolje jedinice do najlošije šestice).

"Zabio za 0-1. Dobar borac, nije dopustio da nepravedno dodijeljeni žuti karton na njega utječe“, piše Kicker.

Goal.com hrvatskom napadaču dao je sjajnu ocjenu 4 (u rangu od 1 do 5).

"Bio je blizu postizanja pogotka u 9. minuti, ali je njegov udarac iz blizine sjajnom intervencijom blokirao Padoin. Baš kao i u prvoj utakmici u Münchenu Mandžukić je zatvorio Andreu Pirla, te mu nije dozvolio da se "razmaše". U konačnici je za svoj trud nagrađen pogotkom u 64. minuti", piše Goal.com, koji je za igrača utakmice ipak proglasio Arjena Robbena s 4.5 unatoč tome što je s nekoliko poteza ponovo pokazao da mu momčadska igra nije jača strana.

Poput Goal.com i Eurosport je Robbena proglasio igračem utakmice, a Mandžukić je dodijelio vrlo dobru 'sedmicu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!