Obavijesti

Sport

Komentari 1

Olmissum osvojio Superkup! U drami penala svladao Dinamo

Olmissum osvojio Superkup! U drami penala svladao Dinamo

Olmissum je izborio produžetke u posljednjim minutama utakmice, a u izvođenju šesteraca pogodili su Barbarić, Kolobarić i Žilić, dok su sva tri igrača Futsal Dinama promašila

VIDEO

Malonogometaši Olmissuma osvojili su Superkup. U uzbudljivom finalu, pred gotovo 2000 gledatelja u Ciboninoj dvorani, pobijedili su Futsal Dinamo 4-1 (1-1) nakon izvođenja šesteraca.

Dinamo je poveo golom Čekola u 20. minuti, Omišani su izjednačili preko Branca u 36., izborili produžetak, a u izvođenju šesteraca pogodili su Barbarić, Kolobarić i Žilić, dok su sva tri igrača Futsal Dinama promašila! Rozga je obranio Dekaniću, Gudasić je pogodio gredu, a Horvat pucao pored gola.

Zagreb: Futsal Dinamo i Olmissum u finalu Superkupa 2024.

Olmissum je osvojio taj trofej nakon četiri godine, a igrače Futsal Dinama navijači su ispratili pljeskom i skandiranjem "Šampioni"! I jednu i drugu momčad za deset dana očekuje Liga prvaka.

Zagreb: Futsal Dinamo i Olmissum u finalu Superkupa 2024. Zagreb: Futsal Dinamo i Olmissum u finalu Superkupa 2024. Zagreb: Futsal Dinamo i Olmissum u finalu Superkupa 2024.

Drama nije izostala ni u utakmici za treće mjesto. Bronca je pripala Stanoinvest Futsal Puli koja je srušila Square 5-4. Pred tek 50-ak gledatelja, revolveraški obračun imali su Bendali i Đuraš koji su zabili hat-trick!

Zagreb: Stanoinvest Futsal Pula i Square u utakmici za 3. mjesto Superkupa 2024.

Igrači Pule poveli su 3-0 na krilima Bendalija pa je Đuraš uzvratio s tri gola u nizu i vratio u igru svoju momčad. Mataja je povisio na 4-3. Kyoto donio novo izjednačenje, da bi dvije minute prije kraja Vukmir zabio za pobjedu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dalić mijenja: Ovo je vjerojatni sastav Hrvatske protiv Poljske
'VATRENE' PROMJENE

Dalić mijenja: Ovo je vjerojatni sastav Hrvatske protiv Poljske

Plus+ Luka Sučić u dresu Real Sociedada igra vrhunski, ali u reprezentativnom se dresu još mora prilagoditi. Dozu živosti unijet će Martin Baturina, a na poziciju koju je držao Mario Pašalić ulazi mladi 'modri'