Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ogorčeni Rudeš traži suspenziju. 'Zašto uopće postoji taj VAR?!'

Ogorčeni Rudeš traži suspenziju. 'Zašto uopće postoji taj VAR?!'

Susret s Goricom obilježila je sporna situacija s kraja kada je udarac Petkovića s gol linije očistio Munksgaard. Sutkinja Ivana Martinčić pogodak nije priznala, a VAR soba utvrdila da lopta nije cijela prešla liniju

VIDEO

Nogometaši Gorice pobijedili su Rudeš 2-1 u 34. kolu HNL-a prekinuvši negativan niz. Goričani su slavili unatoč tome što je strijelac pobjedničkog gola Josip Mitrović samo pet minuta nakon što je zatresao mrežu morao napustiti igru zbog teškog starta nad Franom Topićem u 74. minuti.

Unatoč brojčanom deficitu, Gorica je izdržala do kraja, a Rudeš je izgubio i 29. pute ove sezone premda je napadao svim silama kako bi izvukao makar remi.

POGLEDAJTE VIDEO: Gorica - Rudeš 2-1

Pokretanje videa...

Sažetak:  HNK Gorica vs NK Rudeš 2:1 01:37

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

A skoro je i uspio. Susret je obilježila sporna situacija s kraja kada je udarac Vinka Petkovića s gol linije očistio Munksgaard. Sutkinja Ivana Martinčić pogodak nije priznala, a VAR soba ustanovila je da lopta nije cijelim obujmom prešla liniju.

Uslijedila je žestoka reakcija kluba iz zapadnog dijela Zagreba koji se očitovao priopćenjem. Prenosimo ga u cijelosti.

Rudeš: Čudni propusti djelitelja (ne)pravde

- Nažalost, po tko zna koji put svjedoci smo čudnih propusta djelitelja (ne)pravde na koje smo već u puno navrata skretali pozornost.

Iako današnja utakmica našoj momčadi nije bila rezultatski značajna, zbog objektivnog informiranja nogometne javnosti moramo uputiti otvoreno pitanje: zašto djelitelji (ne)pravde na današnjoj utakmici nisu imali potrebu putem VAR sobe provjeriti je li u sudačkoj nadoknadi postignut pogodak? Zašto uopće onda postoji VAR soba i VAR tehnologija?

Kako se ovakvi ili slični propusti ne bi ponovili, tražimo i očekujemo od nadležnih da se pravovremeno reagira suspendiranjem onih koji nisu dorasli biti častan djelitelj pravde, jer samo će se tako otkloniti sumnja da postoje eventualni namjerni propusti i pristranost pri donošenju odluka - istaknuli su iz Rudeša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka
PRIJENOS OD 20.45

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka

Stalno su dvojbe i polemike što smo ga zvali, ali ne vidim boljega u Hrvatskoj, ja ga ne vidim! Nađite boljeg, bržeg i kvalitetnijeg na lijevoj strani od Perišića. Ja ga ne vidim, rekao je Zlatko Dalić na temu Perišića
U Osijeku neće proći dojam, samo bodovi! Dalić vraća stari sustav i 'zaleđenog' dinamovca?
KAKO NA POLJSKU?

U Osijeku neće proći dojam, samo bodovi! Dalić vraća stari sustav i 'zaleđenog' dinamovca?

Plus+ Hrvatska pet i pol godina nije pobijedila u Osijeku! Poljacima je zbog ozljede otpao Buksa, i to nakon što je u Škotskoj ušao umjesto (lakše) ozlijeđenog Lewndowskog. A Dalić na klupi ima nekoliko asova koje nije koristio u Lisabonu