Obavijesti

Sport

Komentari 0

Odlično ozračje u Varaždinu, Jana Koščak dijelila medalje

Odlično ozračje u Varaždinu, Jana Koščak dijelila medalje
3

Naročito dobru reklamu Erste Plavoj ligi rade prošlogodišnji finalisti, koji su oduševljeni svime što su doživjeli u Zagrebu i cijelim programom koji im je tamo priređen, kaže Nenad Pavliček iz AK Sloboda

Nakon kvalifikacija održanih na stadionu Sloboda Varaždin dobili smo finaliste Erste Plave lige 2024 iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 učenica i učenika 1. do 6. razreda osnovnih škola, a po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji nastupit će na 7. rujna na finalu u Zagrebu, u sklopu Boris Hanžeković memorijala.

Osim djece, njihovih roditelja, nastavnika i trenera, natjecanjem je vrlo zadovoljan i Nenad Pavliček iz AK Sloboda, koordinator Erste Plave lige za Varaždin.



„Ozračje na stadionu je bilo odlično i djeca su se jako veselila što se mogu natjecati. Imali smo očekivani broj sudionika s obzirom na to da i Čakovec organizira kvalifikacije Erste Plave lige u našoj neposrednoj blizini. Radimo na većoj animaciji osnovnih škola na našem prostoru, u čemu nam puno pomaže to što djeca međusobno pričaju o ovom natjecanju i podižu zanimanje za njega. Naročito nam dobru reklamu rade prošlogodišnji finalisti, koji su oduševljeni svime što su doživjeli u Zagrebu i cijelim programom koji im je tamo priređen.“

Spomenutom ozračju je znatno pridonijela i ambasadorica Erste Plave lige, svjetska juniorska rekorderka u petoboju Jana Koščak, koja je, između ostaloga, podučavala djecu, ali i poznatog influencera Brunu Lukića kako se baca kugla.

„Da, Jana je kao i lani dijelila medalje i autograme te razgovarala sa svima na stadionu. Mogu reći da je svoju ulogu ambasadorice jako dobro odradila“, zaključuje Pavliček.



Jana Koščak je do svjetskog vrha među juniorka došla trenirajući u atletskom klubu Sloboda. Sva djeca iz Varaždina i okolice koja žele trenirati atletiku mogu preko platforme MVPiz.com ostvariti besplatan probni period u trajanju od mjesec dana u AK Sloboda Varaždin.
Kvalifikacije Erste plave lige 2024 nastavljaju se natjecanjem u Zagrebu, u srijedu 29. svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu