Obavijesti

Sport

Komentari 3

Obregon odbio trenirati, Rijeka će ga kazniti! Sopić: Menadžeri vas savjetuju, snosite posljedice

Obregon odbio trenirati, Rijeka će ga kazniti! Sopić: Menadžeri vas savjetuju, snosite posljedice

Jorge Obregon na izlaznim je vratima Rijeke, a Željko Sopić nakon pobjede nad Lokomotivom 4-0 osvrnuo se na strijelca Hodžu koji se preko tjedna oženio: "Nije poslao slike, tri dana nije spavao"

VIDEO

Rijeka je pobijedila Lokomotivu 4-0 na startu HNL-a na Rujevici i popravila realizaciju nakon mučenja protiv rumunjskog drugoligaša Corvinula u Europskoj ligi (1-0). Zabijali su Toni Fruk, Franjo Ivanović, Veldin Hodža i Šimun Butić, a u zapisniku nije bilo Kolumbijca Jorgea Obregona. On je, odbio trenirati i čeka ga klupski disciplinski postupak.

Pokretanje videa...

Sažetak Rijeka - Lokomotiva 01:37

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Rijeka možda neće imati najbolje igrače na svijetu, ali će imati najkarakternije. Gospodin Obregon je trebao igrati, ali svatko je kovač svoje sreće. Imate menadžere koji vas savjetuju, a posljedice snosite vi. Oni koji zaslužuju, igraju. Oni koji neće, neće - komentirao je trener Rijeke Željko Sopić taj slučaj.

Ironično je komentirao i strijelca Hodžu koji je propustio prošlu utakmicu jer se ženio na Kosovu.

- Hodža je bio na svadbi, pitao sam ga kako je bilo i zašto nije poslao slike. Tri dana nije spavao i jedva je čekao da se malo naspava. Rukavina se diže, vidi se da je igrač koji ima imaginaciju i može proći jedan na jedan. Bit će od velike koristi. Svjesno smo odmorili Čabraju. Sve u svemu, jako smo zadovoljni. Butića opet moram pohvaliti, ne samo radi gola. Dečko je zaradio minute na pripremama igrom i pristupom.

Sopić je o rezultatu kazao:

- Jako sam zadovoljan ovakvim otvaranjem, izgleda velik rezultat, nekad se otvori, nekad ne. Protiv Rumunja smo imali šanse pa nismo zabili, ali danas nam se na vrijeme otvorilo. Sretni smo jer se nitko nije ozlijedio, nekim smo klincima dali šansu.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja:

- Čestitam Rijeci, imali smo posjed i dvije izrazite šanse koje nismo realizirali. Rijeka je bila bolja, radila nam probleme. Kad bismo ih stisnuli visoko, imali smo jako lošu reakciju na izgubljenu loptu, oslobodili smo njihove igrače i više navrata su nam na zadnju liniju izlazili s četvoricom igrača. To je bio osnovni problem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča
SRETAN 39. ROĐENDAN, KAPETANE!

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča

Luka Modrić na odlasku iz Dinama pjevao je s Boysima na ogradi i obećao da će se vratiti. Danas ima dvije nogometne želje: doživotni ugovor s Real Madridom i veliki trofej s 'vatrenima'

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"