Obavijesti

Sport

Komentari 4

Novi Soudani u hrvatskoj ligi! Brat legendarnog dinamovca potpisao je za niželigaša...

Novi Soudani u hrvatskoj ligi! Brat legendarnog dinamovca potpisao je za niželigaša...

Samir Soudani je mlađi brat dobro poznatog bivšeg dinamovca, već 10 godina je u Hrvatskoj, ima obitelj i posjeduje hrvatsko državljanstvo te će u NK Bariloviću nastojati ući u natjecateljsku formu, objavili su iz kluba

VIDEO

Navijači Dinama pamte ga kao jednog od najboljih stranaca u povijesti kluba, a protivničkim klubovima, pogotovo najvećim rivalima, pojavljivao se i u noćnim morama. Mnogima je poznat kao Mr. Derby, a njegovo pravo ime je El Arbi Hilal Soudani (36)

Zagreb: Dinamo protiv Inter Zaprešića u posljednjoj utakmici HNL-a

Soudani je u Dinamo došao u ljeto 2013. godine, a od tada do odlaska 2018. godine  je odigrao 197 utakmica i postigao 86 golova te postao jedan od najboljih stranaca u Dinamovoj povijesti. Osim toga, osvojio je četiri naslova prvaka Hrvatske, tri kupa i jedan Superkup. Nadimak Mister Derby dobio je zahvaljujući fantastičnim igrama protiv najvećih rivala. Soudani je Rijeci utrpao 14 golova, čime je pretekao Slavena Zambatu koji je protiv Rijeke zabio 13 golova. Prema Hajduku je bio nešto blaži, protiv njih je zabio sedam golova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samir Soudani (@soud_samir)

Iz Dinama je otišao 2018. godine u Nottingham, igrao za Olympiacos, Damac, Al-Fateh, sada je u Mariboru, ali u Zagreb se često vraća. Srce ga vuče, a kaže, "tamo gdje se osjeća ispunjeno". Njegov brat Samir, također nogometaš, (32) skrasio se u Hrvatskoj gdje je osnovao obitelj, a sada je pronašao novi angažman. 

Soudanijev mlađi brat potpisao je za NK Barilović koji se natječe u 1. ŽNL Karlovac. Klub iz Mostanja se nakon osam kola nalazi na 12. mjestu s deset bodova, a s novim pojačanjem se nadaju ostati u ligi. Dok mu je brat igrao u Dinamu, Samir je nekoliko puta trenirao s B momčadi, ali ugovor nije dobio. O njegovoj karijeri nema puno informacija, osim da je igrao za alžirskog prvoligaša ASO Chlef, gdje je stasao i Hilal.

- Dana 6. veljače Hrvatski nogometni savez izdao je odobrenje za registraciju igrača Samir Soudanija za NK Barilović temeljem istupnice iz Alžira.  Samir je mlađi brat dobro poznatog Hillal Soudani, već 10 godina je u Hrvatskoj, ima obitelj i posjeduje hrvatsko državljanstvo te će u NK Bariloviću nastojati ući u natjecateljsku formu, ogroman talent i genetika nisu upitni! 
Dobrodošao u Zmajeve s Korane, Samir! - napisali su iz NK Barilović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne