Obavijesti

Sport

Komentari 1

Novi šok na SP-u u futsalu! Aktualni prvak ispao, Hrvatska doznala mogućeg protivnika

Novi šok na SP-u u futsalu! Aktualni prvak ispao, Hrvatska doznala mogućeg protivnika

Kazahstan je izbacio aktualne svjetske prvake Portugalce, a u četvrtfinalu čeka pobjednika dvoboja Hrvatske i Argentine, a taj je susret na programu u petak od 17 sati

VIDEO

Nakon Španjolske u osmini finala Svjetskog prvenstva u futsalu, koje se održava u Uzbekistanu, ispali su i Portugalci, prvaci na posljednjem svjetskom prvenstvu. U osmini finala Kazahstan je pobijedio Portugal s 2-1, s tim da je Kazahstan na posljednjem Svjetskom prvenstvu završio kao četvrti, izgubivši od Brazila u utakmici za treće mjesto.

Kazahstan u četvrtfinalu čeka pobjednika dvoboja Hrvatske i Argentine, a taj je susret na programu u petak od 17 sati.

Kazahastan je protiv Portugalaca poveo u 11. minuti  golom Jesenamanova. Portugal je izjednačio na 1-1 na startu drugog dijela kada je suparničku mrežu pogodio Zicky. Kazahstan je do pogotka vrijednog četvrtfinala došao samo 14 sekundi prije kraja, a junak je bio Tursagulov.

Ranije u četvrtak je Maroko pobijedio Iran 4-3 čime je izborio četvrtfinalnu utakmicu protiv Brazila. Brazilci su nakon tri lake pobjede u skupini, između ostaloga su svladali i Hrvatsku 8-1, u osmini finala nadigrali Kostariku 5-0.

Poznat je još jedan četvrtfinalni par, međusobno će igrati Ukrajina i Venezuela koja je šokantno u osmini finala svladala Španjolsku 2-1.Osim Hrvatske i Argentine u petak će još utakmicu osmine finala odigrati Francuska i Tajland od 14.30 sati. Pobjednika tog ogleda u četvrtfinalu čeka Paragvaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso
UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso

Plus+ Momčad Hajduka ima snažan Gattusov pečat, krase je sloga i zajedništvo, kojima su prebrodili krizu. A to su i glavni razlozi dobrih igara i rezultata, zbog toga u jadranski derbi i ulaze s vrha ljestvice...