Novi skandal u reprezentaciji Srbije: Golman usred Eura išao u kafanu i tukao se s navijačem! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 41

Novi skandal u reprezentaciji Srbije: Golman usred Eura išao u kafanu i tukao se s navijačem!

Novi skandal u reprezentaciji Srbije: Golman usred Eura išao u kafanu i tukao se s navijačem!

Piksi je dao igračima slobodno nakon utakmice sa Slovenijom kako bi razbistrili misli i pripremili se za ključan susret protiv Danske. Neki su dan proveli s obitelji, a Milinković-Savić je otišao u München u 'kafanu'

VIDEO

Orlovi su visoko letjeli i najavljivali velike stvari na Euru u Njemačkoj, baš kao i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji se nadao da će se susresti s Hrvatskom i pobijediti je, ali su opet bolno sletjeli. Ispali su iz prvog kruga Eura.

No, sa skandalima i svađama opet su zabavljali javnost. Dušan Tadić zamjerio je izborniku Draganu Stojkoviću jer ga je uvodio s klupe, najbolji igrači pobunili su se protiv njega i zatražili njegovu smjenu, a državni vrh podignuo je hajku da se pronađe odgovorni koji je predsjednika Vučića i reprezentativce smjestio u avion na kojem je bila naslikana šahovnica. 

QAT, World Cup FIFA 2022, Group G, Brazil vs Serbia

Srpski reprezentativci vratili su se u svoju domovinu i razletjeli na godišnji odmor, ali procurio je još jedan skandal kojeg su do sada uspjeli zataškati. No, pročulo se i izašlo u javnost. Naime, kako piše Telegraf, srpski golman Vanja Milinković-Savić, koji je posljednje tri godine igrao u Torinu kod hrvatskog trenera Ivana Jurića, potukao se s jednim navijačem!

Piksi je dao igračima slobodno nakon utakmice sa Slovenijom kako bi razbistrili misli i pripremili se za ključan susret protiv Danske. Neki su dan proveli s obitelji, a Milinković-Savić je otišao u München u 'kafanu' u kojem se okupljaju ljudi iz Srbije. Jedan navijač mu je prišao: 

- Što ti radiš ovdje? Trebaš biti u karanteni, a ti piješ! - ljutito je dobacio srpskom golmanu koji na Euru nije odigrao ni minute.

Milinković-Savić je poludio na to, opsovao navijača pa ga udario šakom. Zaštitari su ih razdvojili, a golman Srbije je nakon incidenta otišao iz kafića. 

Euro 2024 Qualifier - Group G - Hungary v Serbia

Pokušao je gazda kafića sve zataškati zajedno s vrhuškom srpskog saveza, ali nije uspio. Pročulo se među navijačima pa stiglo i do srpskih medija.

Kako god, nastavak je to skandala u srpskoj vrsti koja je opet izletjela nakon prvog kruga. Samo Piksi Stojković, koji je pred odlaskom, tvrdi kako to nije debakl. 

- Ne postoje fijaska i debakli. Debakl je kad te netko dobije 7:0 i kad pijančiš po Augsburgu i Münchenu i kad se tučeš na treningu. To su stvari kada trebamo biti kritizirani, a toga nije bilo - branio se Stojković, a najnoviji događaji su ga samo demantirali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga