Obavijesti

Sport

Komentari 9

Novi 'plavi 9'? Sulejman Krpić 10 godina u Dinamu

Novi 'plavi 9'? Sulejman Krpić 10 godina u Dinamu
1

Mladi napadač koji je prošle sezone u Maksimir stigao iz Orašja potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Već trenira s prvom momčadi Dinama

VIDEO

Krpić je brz i agresivan, nemilosrdan u zabijanju golova. Ma pravi 'killer', opisao je igračke karakteristike Sulejmana Krpića direktor Dinamove omladinske škole Romeo Jozak. Napadač koji je stigao u Dinamovu juniorsku momčad prošle sezone rođen je 1. siječnja 1991. godine. Došao je iz Orašja.
- Ovo je dokaz da se u našoj omladinskoj školi radi jako dobro, ali i da je naš skauting odličan - zadovoljno je govorio Zoran Mamić. Nakon što je stavio svoj autogram na ugovor s Dinamom, oglasio se i mladi Krpić.
- Sretan sam što sam potpisao za Dinamo, nadam se da ću dobiti priliku - rekao je 18-godišnji Sulejman, koji već neko vrijeme trenira s prvom momčadi. Na pitanje o idolima spominje Cristiana Ronalda, ali i igrača koji nije baš omiljen u plavim salonima:
- Tomo Šokota! - odgovorio je Sulejman na pitanje tko mu je uzor od domaćih nogometaša.
- Ima sve preduvjete, a imat će i sve uvjete da bi jednoga dana postao pravi napadač - kaže trener Kruno Jurčić te najavljuje:
- Četiri ili pet mladih igrača ići će s prvom momčadi na pripreme već ovoga ljeta, neki iz juniora, a neki iz Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO