Obavijesti

Sport

Komentari 2

Novi otkaz u HNL-u: Nakon Sopića, 'pao' i trener Slavena! Ovo su mogući nasljednici...

Novi otkaz u HNL-u: Nakon Sopića, 'pao' i trener Slavena! Ovo su mogući nasljednici...

Slaven Belupo je nakon pet kola osvojio tek jedan bod i na posljednjem je mjestu u HNL-u pa je uprava odlučila smijeniti Radeljića...

VIDEO

Trenerima u HNL-u torba je uvijek na pola spakirana. Postali su potrošna roba i nerijetko se dogodi da ih jedan klub promijeni po nekoliko u jednoj sezoni. Pa da vam to dočaramo ovako, Silvijo Čabraja ima uvjerljivo najduži staž, već tri godine i tri mjeseca vodi Lokomotivu, što je za hrvatske standarne nepojmljivo, a iza njega je Sergej Jakirović koji je trener Dinama tek nešto više od godinu dana. Svi ostali imaju posao tek nekoliko mjeseci ili manje.

Pokretanje videa...

Igrači s navijače na kraju utakmice 00:51

Na prvu smjenu u novoj sezoni nismo morali dugo čekati. Željko Sopić dobio je otkaz nakon tek dva kola, ali netrpeljivost između njega i predsjednika Damira Miškovića vukla se još od prošle sezone pa je sve eruptiralo na početku nove sezone. I nije on jedini, uskoro će mu društvo na burzi rada praviti i trener Slaven Belupa Ivan Radeljić.

Piše to Podravski list i dodaje kako je Radeljić znao da mu je utakmica protiv Istre posljednja prilika jer klub je zakucan na posljednje mjesto, no njegova momčad izgubila je 1-0 u 5. kolu HNL-a i tako ostala bez trenera. Uprava kluba trebala bi se sastati u utorak kada će priopćiti Radeljiću da je bivši i odabrati njegova nasljednika.

Rijeka: Zagrijavanje igrača uoči utakmice HNK Rijeka - NK Slaven Belupo

Vrijeđao suca i dobio suspenziju 

Bivši igrač Hajduka je na klupu došao u travnju nakon što je Roy Ferenčina dobio otkaz. Momčad je bila u nagativnom nizu i uspio ih je nakratko probuditi, ali bilo je jasno kako ga u novoj sezoni čeka puno posla. Pojačanja su kasnila pa Radeljić nije uspio uigrati momčad na vrijeme. Stigli su Ivan Dolček, Alen Grgić, Ilija Nestorovski, ali bilo je prekasno. Slaven je u pet kola osvojio tek jedan bod pa uprava nije mogla prijeći preko toga. Upalio se alarm i odlučili su ga se riješiti. 

A da je pod pritiskom, osjetilo se i na njegovom ponašanju. Dobio je protiv Lokomotive crveni karton zbog vrijeđanja suca i suspendiran je na dvije utakmice pa ga u porazima od Varaždina i Istre nije ni bilo na klupi, već je susret vodio njegov pomoćnik Marijo Dodik.

Varaždin: Varaždin i Dinamo igraju 14. kolo Prve HNL

Tko će naslijediti Radeljića?

Kuloarima su se provukla imena potencijalnih nasljednika. Spominju se Simon Rožman, bivši igrač Rijeke koji je bez posla nakon što je dobio otkaz u Sarajevu i bivši trener Varaždina Mario Kovačević koji se povukao s klupe nakon što su mu dijagnosticirali karcinom, ali uspio se oporaviti i spreman je za povratak na klupu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao
Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura
NAKON POBJEDE U DERBIJU

Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura

Trener Hajduka iskeširat će 40.000 eura i počastiti sve igrače i članove stožera novim mobitelima, kao nagradu za dobru igru i pobjedu u derbiju