Nova projekcija: Stari znanci prijete Hrvatskoj u osmini finala | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nova projekcija: Stari znanci prijete Hrvatskoj u osmini finala

Nova projekcija: Stari znanci prijete Hrvatskoj u osmini finala

Vrijedni analitičari i statističari s platforme Football Meets Data izračunali su koji su najizgledniji protivnici ako Hrvatska prođe skupinu

VIDEO

Hrvatska je izgubila od Španjolske 3-0, ali i dalje još ništa nije izgubljeno. Preostaju nam još utakmice protiv Albanije u srijedu u 15 sati i Italije u ponedjeljak u 21 sat. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prvi trening 'Vatrenih' nakon teškog poraza 00:54

Ipak, ovaj rezultat nam je dodatno otežao put ka prolasku u drugu fazu natjecanja. Vrijedni analitičari i statističari s platforme Football Meets Data izračunali su koji su najizgledniji protivnici ako Hrvatska prođe skupinu. Prema njima, ako budemo treći u skupini, ići ćemo prema prvim prognozama na Belgiju ili Portugal, a ako budemo drugi u skupini ići ćemo na Švicarsku.

Portugal nam je ostao dužan s Eura 2016., kad je slavio upravo u osmini finala golom Quaresme, a prvi put smo ga pobijedili upravo u generalki pred Euro. Najesen nas čekaju i novi susreti u Ligi nacija.

Ako završimo treći, prema statističarima bi nas susret s Portugalom odveo u dio ždrijeba gdje bi bila i Nizozemska, a u kasnijoj fazi Španjolska i Njemačka. S druge strane, drugo mjesto donijelo bi nam susret sa Švicarskom, a kasnije moguće i Engleskom te Francuskom.

Što se samih rezultata tiče, za Hrvatsku bi jedina garancija prolaska bile dvije pobjede u preostalim utakmica. Detaljniji vodič o kalkulacijama pročitajte ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga