Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ništa od gostovanja Dinama u Mostaru. Ali fešta će se održati

Ništa od gostovanja Dinama u Mostaru. Ali fešta će se održati

Dinamo već dugi niz godina nije gostovao u Hercegovini gdje ima veliku bazu navijača. Sve je bilo dogovoreno, 'modri' su put Mostara trebali 12. listopada, ali sad je sve odgođeno...

VIDEO

Dinamo je tijekom reprezentativne stanke trebao put - Mostara. Zagrepčani su još ranije dogovorili prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim, taj se dvoboj trebao održati 12. listopada, ali on je na kraju odgođen. U Maksimiru je proteklih dana došlo do velikih promjena, stigao je novi stručni stožer predvođen Nenadom Bjelicom koji tijekom reprezentativne stanke želi bolje upoznati momčad.

Pokretanje videa...

Dinamo Lokomotiva sažetak 01:29

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Zagrepčani će prvom sljedećom prilikom gostovati u Mostaru, ispuniti obećanje svom domaćinu. Ipak, u Mostaru će se 12. listopada održati Plava noć gdje će se brojni navijači Dinama iz Hercegovine moći družiti s bivšim igračima i legendama kluba. Plava noć održat će se u Svadbenom salonu Luna na Čulama.

Dinamo će nakon utakmice protiv Monaca u Ligi prvaka (srijeda, 21 sat) prije reprezentativne stanke na put u Varaždin ovu nedjelju od 16 sati. Nakon dvotjedne stanke slijedi mu put u Pulu na utakmicu s Istrom (19. listopada, 18.30), a onda će na treće gostovanje zaredom protiv Salzburga u Ligi prvaka (23. listopada, 21 sat).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

A da ovo probaju u HNL-u? Evo kako su u Španjolskoj kaznili tipa koji je prekinuo utakmicu
BEZ MILOSTI

A da ovo probaju u HNL-u? Evo kako su u Španjolskoj kaznili tipa koji je prekinuo utakmicu

Atletico i Real morali su stati s utakmicom na 20-ak minuta zbog hrpe budala koje su zasule travnjak raznim predmetima i pokušali ozlijediti Courtoisa, a u klubu su odrezali drakonsku kaznu