Obavijesti

Sport

Komentari 26

Nijemci 'vadili mast' treneru Bayerna nakon što je razbio Dinamo: 'Ne, rušit ću barijere'

Nijemci 'vadili mast' treneru Bayerna nakon što je razbio Dinamo: 'Ne, rušit ću barijere'

Bili smo nervozni nakon što smo primli dva gola, ali smo onda dobro reagirali. Izvanredna utakmica, rekao je Vincent Kompany nakon 9-2 protiv Dinama

VIDEO

Harry Kane rekao je nakon četiri gola od devet Bayernovih Dinamu kako ih je trener Vincent Kompany tjerao da budu nemilosrdni, a evo što je rekao novi trener Bavaraca nakon što je razmontirao hrvatskog prvaka:

Pokretanje videa...

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet 00:42

- Sretni smo zbog devet golova i prva tri boda u Ligi prvaka. Bila je to stvarno izvanredna utakmica, pokazali smo da znamo igrati nogomet, dobili smo dva gola, pa bili malo nervozni, ali onda imali dobru reakciju. Za naše golove je zaslužna cijela momčad, ovo je za nas bila lijepa i uspješna noć - rekao je Vincent Kompany, a njemačke medije je zanimalo misli li da kao trener nije dostojan Bayerna:

- Trudim se, želim poboljšati sebe i svoju momčad. Na ovo pitanje ću vam dati dubok, nadam se i smislen odgovor. Ali pokušat ću biti kratak. Ja sam rođen u Bruxellesu, otac mi je bio izbjeglica, rođen je u Kongu. Koje su bile mogućnosti da ja uspijem u nogometu? Zaigram u Premier ligi i Ligi prvaka, tamo osvajam trofeje? Vjerojatno manje od 1 posto, a evo sad sam trener Bayerna. Jedino je pitanje vjerujete li u sebe, imate li pravi mentalitet, možete li se dignuti i kad neki put ne uspijete u životu, to je važno. Uvijek možete svašta pročitati na internetu, ali što bi ljudi poput mene trebali napraviti? Samo tako odustati? Ne, ja nisam takav. Želim rušiti razne barijere.

Malo o ozljedi Manuela Neuera...

- Neuer je dobro, nisam doktor, niti sam već pričao s našim liječnikom. Više ćemo sutra znati o njegovom stanju, nismo htjeli ništa riskirati.

A uživa li Kompany kad je Bayern vodeći u novom konceptu Lige prvaka?

- Tek je prvo kolo, ma ono još nije ni kompletirano. Trebamo misliti samo na svaku sljedeću utakmicu, pokušati što više pobjeđivati. I onda će to biti dobro - završio je Kompany.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone