Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ni treća nije bila sreća za Split: Budućnost slavila u Podgorici

Ni treća nije bila sreća za Split: Budućnost slavila u Podgorici

Iako su u posljednjoj četvrtini žuti imali samo tri koša zaostatka, nisu uspjeli prijeći u vodstvo i Crnogorci su pobijedili 75-66. Darko Bajo zabio je 20 koševa, kod pobjednika Marko Jagodić Kuridža ubacio je 18

VIDEO

U susretu trećeg kola regionalne košarkaške ABA lige Split je na gostovanju u Podgorici izgubio od Budućnosti sa 66-75 upisavši i treći poraz na otvaranju sezone.

Budućnost je vodila veći dio susreta, imala je i 13 razlike, no Split je koncem treće i početkom četvrte dionice učinio susret zanimljivim. Međutim, domaćin je u završnici serijom 13-6 razriješio dvojbe oko pitanja pobjednika.

Pokretanje videa...

Ukićev koš Ciboni 00:27

Split je bolje otvorio susret i nakon pet minuta utakmice vodio je 14-10. Gosti su imali i 16-12 nakon čega je Budućnost serijom 9-0 okrenula rezultat i sigla do vodstva 21-16. Pet razlike je bilo i na koncu prve četvrtine (23-18).

U drugoj dionici Budućnost je povela sa osam razlike (37-29), a imala je i +9 (44-35). No, Split je do pauze smanjio na šest koševa razlike. U trećem periodu domaćin je stigao i do 13 razlike (58-45), ali su "Žuti" sjajnom završnicom smanjili na samo dva koša minusa (60-58).

U posljednjoj četvrtini Budućnost bježi na 65-60, Split se primaknuo na tri koša minusa (65-62, 69-66), ali više od toga nije išlo. Na ulazu u zadnju minutu podgorički sastav je imao 73-66, a do kraja utakmice pala su još dva koša za konačnih 75-66.

Budućnost su do druge pobjede predvodili Marko Jagodić Kuridža sa 18 koševa, osam koševa i četiri asistencije, Justin Cobbs sa 12 koševa, te Willie Reed sa 10 koševa i pet skokova. Kod Splita koji je upisao i treći poraz, najefikasniji su bili Darko Bajo sa 20 koševa i devet skokova, te Nejc Barič sa 12 koševa i pet asistencija.

Na ljestvici vode Partizan i Cibona sa po tri pobjede, dok su Zadar, Split i Mornar još uvijek bez pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice