Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ngannou o meču Miočić - Jones: Ne bih se čudio da Stipe dobije

Ngannou o meču Miočić - Jones: Ne bih se čudio da Stipe dobije

Sva me ta pitanja malo više privlače na stranu Jonesa, iako imam osjećaj da je ovaj meč 50-50, rekao je bivši teškaški prvak UFC-a o nadolazećem meču za titulu najjače svjetske MMA promocije

VIDEO

Posljednji je meč Stipe Miočić (42, 20-4) odradio prije tri i pol godine kad je izgubio pojas teškaškog prvaka UFC-a protiv Francisa Ngannoua (38, 17-3), a američki borac hrvatskih korijena sad se vraća u meču za pojas protiv Jona Jonesa (37, 27-1).

Stipe Miočić vraća se u kavez! Konačno dogovorio meč protiv Jonesa, UFC ima i novog prvaka
Stipe Miočić vraća se u kavez! Konačno dogovorio meč protiv Jonesa, UFC ima i novog prvaka

Kladionice su u tom okršaju za izrazitog favorita postavile Jonesa na čiju je pobjedu kvota 1,14, dok koeficijent na pobjedu Miočića iznosi 4,90. Borba je ovo ne samo za pojas, već i za ostavštinu, a iako mnogi prednost daju Jonesu, drugačije misli Ngannou.

Pokretanje videa...

Nova Miočićeva tetovaža 00:56

- Stipe se nije borio od našeg zadnjeg meča, odnosno više od tri godine. Uistinu nemam pojma gdje se trenutno nalazi ni kakav će se pojaviti, ali znam da se uvijek pojavi dobar. Dugo ga nije bilo, a ne postaje mlađi - rekao je 'Predator' kod najpoznatijeg svjetskog MMA novinara Ariela Helwanija pa nastavio:

Anthony Joshua v Francis Ngannou - Press Conference - HERE at Outernet

- Sva me ta pitanja malo više privlače na stranu Jonesa, iako imam osjećaj da je ovaj meč 50-50. Stipe je vrlo posvećen tip i kada dođe, dođe spreman. Ne bih bio iznenađen da Stipe pobijedi u ovom meču - zaključio je.

Legenda UFC-a: Miočić je jedini koji sad može pobijediti Jonesa
Legenda UFC-a: Miočić je jedini koji sad može pobijediti Jonesa

Lako je moguće da je ovo posljednji meč karijere za Miočića, a možda i za Jonesa. Njihov je okršaj na rasporedu 17. studenog u jutarnjim satima po našem vremenu na UFC 309 priredbi u New Yorku. Što se Ngannoua tiče, on će se također vratiti u kavez nakon dvije godine kad je obranio pojas prvaka UFC-a protiv Ciryla Ganea (34, 12-2). Potpisao je za PFL te će se za 'Superfights' pojas boriti protiv tamošnjeg teškaškog prvaka Renana Ferreire (34, 13-3).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Hrvatska U-21 - Grčka 3-2: Mini 'vatreni' moraju u dodatne kvalifikacije kako bi otišli na EP
ŠOK U NADOKNADI

Hrvatska U-21 - Grčka 3-2: Mini 'vatreni' moraju u dodatne kvalifikacije kako bi otišli na EP

Hrvatska U-21 povela je golom Kačavende. U 25. minuti Beljo je postigao potpuno regularan gol, koji je nepravedno poništen zbog zaleđa. Deset minuta kasnije, Beljo je ponovno zabio, a Grci izjednačili s dva gola
Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni'  protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...
DAN ZA REPREZENTACIJE

Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni' protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...

Hrvatska od 20.45 igra protiv Poljske u četvrtom kolu Lige nacija, dok će prije njih na teren U-21 reprezentacija koju čeka dvoboj protiv Grčke u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro...