Obavijesti

Sport

Komentari 100

Nezaustavljivi Mandžo je zabio iz voleja za pobjedu Bayerna

Nezaustavljivi Mandžo je zabio iz voleja za pobjedu Bayerna
5

Igrala se 13. minuta kada je Müller nabacio s desne strane u šesnaesterac, gdje je Mario Mandžukić iz voleja sa sedam, osam metara pogodio za vodstvo Bavaraca

VIDEO

Mario Mandžukić odlično je otvorio novu sezonu Bundeslige. Nakon što je zabio Borussiji Mönchengladbach u prvom kolu, mrežu je hrvatski reprezentativac zatresao i Eintrachtu u Frankfurtu u drugom kolu.

Igrala se 13. minuta kada je Müller nabacio s desne strane u šesnaesterac, gdje je Mandžukić iz voleja sa sedam, osam metara pogodio za vodstvo Bavaraca.

Do kraja utakmice bilo je pravih prilika kao i opravdano poništenih golova s obje strane, ali rezultat se nije mijenjao, pa je Mandžo, koji je odigrao cijelu utakmicu, donio Bayernu nova tri boda.

- Za razliku od prošlog kola, u ovoj utakmici smo kontrolirali utakmicu cijelo vrijeme. Smanjili smo broj grešaka, kojih je protiv Mönchengladbacha bilo nedopustivo puno. Veliki broj igrača imao je reprezentativne obveze i zaista nije lako odigrati dvije utakmice u samo tri dana, posebno na početku sezone. Sve u svemu, zadovoljan sam prikazanim - rekao je Guardiola.

Za domaćine je od 78. minute igrao Srđan Lakić.

Ivan Perišić odigrao je 90, a Ivica Olić 81 minuti u uvjerljivoj domaćoj pobjedi Wolfsburga protiv Schalkea 4-0. Golove su zabili Knoche, Vierinha, Naldo i Schafer. Za gol Knochea asistirao je Perišić.

Katastrofa HSV-a

HSV je u prva dva kola primio čak osam golova. Danas su na domaćem terenu izgubili 5-1 od Hoffenheima, iako rezultat nakon prvih 45 minuta to nije sugerirao. Gosti su poveli u 5. minuti golom Firmina, ali je Van der Vaart u 44. minuti vratio stvari na početak. Ipak u nastavku  Modeste dva puta, Volland i Vestergaard zabijaju za uvjerljivu pobjedu gostiju.

Milan Badelj igrao je do 63. minute.

Poraz Stuttgarta

Protivnik Rijeke u četvrtom kolu Europske lige, Stuttgart, nije dobro otvorio njemačko prvenstvo. Nakon dva kola imaju dva poraza, a danas ih je pobijedio Bayer. Gol odluke zapravo je bio autogol Schwaaba u 43. minuti.

Bundesliga, 2. kolo:

  • Werder - Augsburg 1-0
  • Franfurt - Bayern 0-1
  • Freiburg - Mainz 1-2
  • HSV - Hoffenheim 1-5
  • Stuttgart - Leverkusen 0-1
  • Wolfsburg - Schalke 4-0
  • Borussia M. - Hannover 3-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 100

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne