Obavijesti

Sport

Komentari 17

Neymar se zabavlja i igra poker, dok mu Saudijci svakog tjedna uplaćuju astronomsku plaću

Neymar se zabavlja i igra poker, dok mu Saudijci svakog tjedna uplaćuju astronomsku plaću

Neymar, nekadašnja najveća nogometna nada, posljednju utakmicu odigrao ne prije gotovo godinu dana, a od tada precizni analitičari izračunali su da je zaradio pravo bogatstvo

VIDEO

Nekadašnji najveći talent svjetskog nogometa i igrač kojeg su mnogi dolazili gledati samo zbog njegove igre, Neymar, dotaknuo je dno. Brazilac, koji je godinama bio dio jednog od najubojitijih napadačkih terceta s Suarezom i Messijem, nije odigrao utakmicu gotovo godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Neymar: Ne znam arapski, ali u šest godina nisam naučio ni francuski. Briga me što govore 05:29

Prošlog ljeta, usred prijelaznog roka, Neymar je napustio PSG i potpisao za Al Hilal. Tada 32-godišnji Brazilac postao je još jedan u nizu europskih zvijezda koje su najbolje klubove zamijenile unosnim ugovorima s bogatim bliskoistočnim klubovima. Iako su mnogi već tada sumnjali u njegovu sposobnost da ponovno briljira na terenu, malo tko je mogao predvidjeti potpuni pad koji je uslijedio nakon njegovog dolaska u Saudijsku Arabiju.

Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2024

Neymar je posljednju utakmicu odigrao prošlog listopada, ali ne za Al Hilal, već za Brazil u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Urugvaja. Tijekom te utakmice zadobio je rupturu prednjeg križnog ligamenta desnog koljena i meniska lijevog koljena.

VIDEO Cristiano je 'ljutinaldo'! Al Nassr izgubio u finalu, on odjurio s terena prije dodjele
VIDEO Cristiano je 'ljutinaldo'! Al Nassr izgubio u finalu, on odjurio s terena prije dodjele

U proteklih godinu dana, Brazilac je nekoliko puta pokušao vratiti se na teren, no umjesto toga, javnost je uglavnom pratila šokantne snimke na kojima se vidi kako igra poker ili kocka, dok mu dijete slavi rođendan. Čini se da se Neymar opustio i u pogledu sportskog načina života, pa je čak i nabacio nekoliko kilograma viška.

Neymarovo turbulentno vrijeme u PSG-u: Na treninge je dolazio pijan nakon tuluma i pokera?!
Neymarovo turbulentno vrijeme u PSG-u: Na treninge je dolazio pijan nakon tuluma i pokera?!

Neymar nije prošao posljednje liječničke preglede u klubu i čeka ga još najmanje dva mjeseca pauze prije nego što se vrati na teren. Na društvenim mrežama, u videu fizioterapeuta, vidljivo je da Neymar još uvijek ima problema sa stabilnošću i sigurnošću prilikom doskoka.

Unatoč tome, bez obzira igrao ili ne, na njegov račun svaki tjedan stižu nevjerojatni iznosi iz Al Hilala. Neymar zarađuje gotovo 2 milijuna eura tjedno, što ga čini drugim najplaćenijim igračem u Saudijskoj Arabiji, odmah iza Cristiana Ronalda. Jednostavnom računicom dolazimo do podatka da je, s obzirom na svega pet odigranih utakmica za Al Hilal, Neymar do sada zaradio gotovo 50 milijuna eura po utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO