Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nervozni Babo: Pogledajte kako je Bogdanović nasrnuo na suca

Nervozni Babo: Pogledajte kako je Bogdanović nasrnuo na suca
7

Ništa Hrvatskoj nije polazilo za rukom, a kad je sudac, umjesto faula na Bojanu, pokazao na aut za Sloveniju, Bogdanović je pukao

VIDEO

Nije to bila dobra večer za hrvatsku košarkašku reprezentaciju koja je teško poražena u Ljubljani od Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (97-69), a u sivilo se utopio i Bojan Bogdanović (33).

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači u Ljubljani

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači u Ljubljani 00:50

Dvije i pol minute prije kraja treće četvrtine, dok je na semaforu bilo -17 i dok je još postojala nekakva nada da bi Hrvatska mogla sustići Sloveniju, Bogdanović je u duelu s Jakom Blažićem, po mišljenju suca, poslao loptu u aut.

Mostarac je tu "pukao" i tražio faul. Otišao je toliko daleko da se unio u lice sucu i tijelom ga odgurnuo. Naravno, odmah je dobio tehničku, čime je dobro prošao jer vjerojatno su mogli posegnuti i za drastičnijom kaznom.

Nebrojeno puta Bogdanović je vukao Hrvatsku, on je vođa ove reprezentacije, ali u Ljubljani nije imao šutersku večer. Zabio je 13 koševa uz osam promašenih šuteva (5/13). Valjda će protiv Finske u nedjelju u Rijeci biti bolje. Mora!

Bogdanovićevu tehničku pogrešku pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić