Obavijesti

Sport

Komentari 18

Navijači Rijeke pokazali poruku koja je nasmijala cijeli stadion

Navijači Rijeke pokazali poruku koja je nasmijala cijeli stadion

Rijeka će 12. studenog ugostiti Dinamo, ali pitanje je hoće li na klupi gostiju biti njihov bivši trener Sergej Jakirović koji proživljava teške dane. Domaćini navijaju svim srcem da ostane

VIDEO

Kada je Dinamo krajem kolovoza Rijeci 'preoteo' trenera Sergeja Jakirovića i to samo tri dana uoči utakmice protiv Lillea, navijači kluba s Kvarnera bili su razočarani. Bijesni, tužni i šokirani zbog odlaska trenera koji ih je preporodio, ali i načina na koji je otišao.

Pokretanje videa...

HNK Gorica 01:32

No, njegov odlazak nije se ni osjetio. Ostavio je sređenu momčad Željku Sopiću koji je uspio još dodatno podignuti momčad i preuzeti vrh HNL-a. Rijeka u ovome trenutku izgleda kao ekipa koja može pomrsiti planove Hajduku i Dinamu te okititi se naslovom pa o Jakiroviću više nitko ni ne razmišlja.

Njihov bivši šef prihvatio je priliku karijere i preuzeo trenerski posao u Dinamu, ali tamo proživljava teške dane. Klub je u velikoj krizi, izgubili su četiri od posljednjih pet utakmica i svaki sljedeći kiks mogao bi ga koštati posla. Dok Jakirović teško živi, navijači Rijeke su to iskoristili za šaljivi transparent kojeg su pokazali na utakmici protiv Gorice.

Rijeka: Rijeka i Gorica sastali se u 13. kolu SuperSport HNL-a

- Jakire, izdrži! RI - DI, 12.11 - pisalo je na transparentu kojeg su podigla dvojica starijih gospodina koji su pokazali kreativnost i maštovitost. 

Tada bi se trener Dinama prvi put trebao vratiti na Rujevicu, ali obzirom na posljednje rezultate Dinama, njegov povratak je upitan. Pitanje je hoće li ostati na klupi do tada, a navijači Rijeke iz sveg srca navijaju da ostane što duže na klupi hrvatskog prvaka.

 Prvo, sigurno je i on sam svjestan da će ga dočekati neprijateljska atmosfera, a drugo, obzirom na lošu formu 'modrih', očito domaćini misle da će s njim na klupi imati veće šanse za pobjedu protiv Dinama pa su se tako počeli sprdati na njegov račun.

Kako god bilo, sve je u Jakirovićevim rukama. Njegov status visi o niti, odnosno o prvom sljedećem kiksu. Ako ne slavi i protiv Lokomotive, teško će uprava pronaći razlog da ga ostavi. 

POGLEDAJTE VIDEO: IBANEZ O GVARDIOLU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO