Obavijesti

Sport

Komentari 1

Nastavlja se kriza Borne Ćorića

Nastavlja se kriza Borne Ćorića

Nakon finala dvoranskog turnira u Montpellieru traje kriza Ćorićeve igre. Računajući poraz na tom turniru u finalu protiv Bublika do danas Ćorić je ostvario omjer 5-13

VIDEO

Borna Ćorić, najbolji hrvatski tenisač, nikako da uhvati pravu formu, poraz je upisao i na startu ATP 250 turnira u Atlanti, bolji je bio Francuz Harold Mayot sa 7-6(9), 6-3.

Ćorić, 84. tenisač na svijetu, je u prvom kolu trebao igrati protiv Thanasija Kokkinakisa, ali je Australac otkazao nastup pa je na njegovo mjesto upao sretni gubitnik iz kvalifikacija Mayot, inače 122. igrač s ATP ljestvice.

Banja Luka: Meč drugog kola ATP turnira Srpska Open, Laslo Đere - Borna Ćorić

U prvom setu svaki je tenisač čvrsto držao svoj servis do tie-breaka u kojem je Ćorić propustio dvije set-lopte i izgubio uvodnu dionicu. Drugi set je prelomljen kod 2-2 kada je Mayot došao do prvog breaka, a sve je okrunio novim oduzimanjem servisa suparnika kod 5-3 čime se probio do drugog kola turnira u Atlanti. Meč je trajao točno dva sata.

Nakon finala dvoranskog turnira u Montpellieru traje kriza Ćorićeve igre. Računajući poraz na tom turniru u finalu protiv Bublika do danas Ćorić je ostvario omjer 5-13.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI
PRIČA ANĐELE MUŽINIĆ

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI

Parastolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić s 13 godina doživjela je tešku prometnu nesreću zbog koje je završila u kolicima. Odbojka joj je bila prva ljubav, a uz Helenu Dretar Karić stolni tenis joj je postao nova strast