Obavijesti

Sport

Komentari 24

Najveće pojačanje za Rijeku: Jedan od najboljih igrača silazi s tribina, potpisat će novi ugovor!

Najveće pojačanje za Rijeku: Jedan od najboljih igrača silazi s tribina, potpisat će novi ugovor!

Lindon Selahi potpisat će novi ugovor i ostaje u klubu. Rijeka će proljetni dio sezone otvoriti za tjedan dana, a navijači su doznali sjajne vijesti uoči nastavka sezone. Danas od 17 sati Riječani na Rujevici igraju prijateljsku protiv Brava

VIDEO

Lindon Selahi ostaje u Rijeci. Najljepša moguća je to vijest koju su navijači mogli dobiti uoči nastavka sezone i na dan prijateljske utakmice protiv slovenskog Brava. Kako doznajemo, Selahi bi najkasnije u četvrtak trebao produžiti ugovor.

Pokretanje videa...

sažetak rijeka rudeš 01:22

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Predsjednik Damir Mišković u ovom je dijelu godine poslovnim obvezama vezan za Dubai pa i dalje nije upoznao igračevog menadžera, ali sportski direktor Darko Raić-Sudar još je jednom sjeo s njim i veznjakom koji stoji ispred obrane u Sopićevih 4-1-4-1.

Dogovor nakon višemjesečne sapunice 

Inicijativa za razgovor došla je od tamo otkud i treba, sa igračeve strane. Potrajalo je duže nego što je trebalo, ali i u taboru Selahi shvatili su ono što sam Lindon zna: Rijeka ima financijske okvir van kojih neće ići ni za koga.

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici

O dužini novog ugovora (postojeći istječe ovog ljeta) klub će javnost obavijestiti kad se napokon stave potpisi s obje strane. Na novi ugovor oko kojeg su se složili i Rijeka i Selahi i Selahijev menadžer.

Lindon je time potvrdio da je zaista iskreno mislio kad je u ekskluzivnom intervjuu za 24sata početkom prosinca rekao:

- Jako sam vezan sam uz Rijeku. Tri godine sam tu, skoro 100 utakmica sam odigrao za ovaj klub i dok god nosim ovaj grb na prsima, davat ću sve od sebe na terenu i(li) poštivati odluke koje klub donese.  Ni sa kim drugim ne pregovaram i ni s kojim klubom nemam nikakav dogovor. Pregovaram samo s Rijekom i želim potpisati novi ugovor s Rijekom. I znate što... Ja sam uvjeren da ćemo se Rijeka i ja na kraju dogovoriti.

Rijeka: Rijeka i Hajduk sastali se u 29. kolu Prve HNL

Ovaj put taj su nam dogovor potvrdili i ljudi iz kluba pa je, izgleda, napokon i toj priči došao kraj kakav su priželjkivali i navijači i trener i klub i igrač.

Lindon Selahi ostaje u Rijeci i više neće trenirati pa gledati suigrače kako igraju nego opet u utakmicama davati sve za Rijeku. Zdrav je i spreman, svo ovo vrijeme nije propustio niti jedan trening. Niti u finišu prvog dijela sezone, niti tijekom zimskih priprema koje još traju.

Inače, za današnju (17.00) utakmicu protiv Brava otvorena je zapadna tribina, svi pretplatnici imaju besplatan ulaz, ostali navijači mogu kupiti ulaznice po cijeni od 10 eura za odrasle i pet eura za djecu do 16 godina.

Ulazi na stadion otvaraju se u 16.30, zapadni parking otvoren je do popunjenja za sve posjetitelje. Prodaja ulaznica je isključivo na zapadnoj blagajni stadiona od 14 sati, nema online prodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne