Obavijesti

Sport

Komentari 118

Najbolji hrvatski skijaš objavio fritule nakon Dinamova naslova

Najbolji hrvatski skijaš objavio fritule nakon Dinamova naslova

Filip Zubčić često sudjeluje u promotivnim akcijama Dinama i član je kluba pa je s veseljem dočekao 35. naslov u klupskoj povijesti kojeg je Dinamo osvojio pobjedom protiv Osijeka

VIDEO

Hrvatski skijaš Filip Zubčić navijač je Dinama i to ne skriva. Dapače, kada i gdje god uhvati priliku s ponosom ističe Dinamova obilježja pa se tako nebrojeno puta slikao sa šalom zagrebačkog kluba na snježnim planinama, na stadionima diljem Europe i slično.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Osijek 1-0

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo-Osijek 01:33

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Zubčić često sudjeluje i u promotivnim akcijama Dinama i član je kluba pa je s velikim veseljem dočekao 35. naslov u klupskoj povijesti kojeg je Dinamo osvojio pobjedom protiv Osijeka 1-0 u 34. kolu HNL-a. U ranijem terminu Rijeka je kiksala kod Varaždina 3-1, nešto kasnije Dinamo je matematički osigurao naslov.

- Kaj je bilo - napisao je Zubčić uz fotografiju naslova Dinama na kojoj je i brojka 35. Fotografiju je objavio na Instagram storyju gdje je uslijedila nova objava.

Zubo je na idućoj priložio kartonsku kutijicu koja je bila ugodno popunjena fritulama. Najbolji hrvatski skijaš na taj način bocnuo navijače Hajduka koji su dobar dio prvenstva držali vodeće mjesto pa kompromitirali sve u samoj završnici HNL-a.

Zašto fritula?

Šala s fritulama traje već godinama... Kako su navijači Hajduka počeli govoriti "miriše na titulu" kada im je išlo dobro, tako su navijači rivala smislili parolu "miriše na fritulu" kada bi Hajduk prosuo sve dobro što je izgradio i kada bi krenulo nizbrdo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 118

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne