Najbolji asistent HNL-a vratio se korijenima i oduševio djecu... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Najbolji asistent HNL-a vratio se korijenima i oduševio djecu...

Najbolji asistent HNL-a vratio se korijenima i oduševio djecu...

Toni Fruk je na odmoru i skuplja snagu za nove izazove, a odlučio se prisjetiti svojih korijena. Na odmoru je u rodnim Našicama gdje je posjetio klub NAŠK gdje je napravio prve nogometne korake

VIDEO

Koš čini jednu osobu sretnom, asistencija dvije, jednom je rekao legendarni Toni Kukoč i ušao u legendu. Zvali su ga 'konobar' zbog načina igre, a takav nadimak možemo slobodno nadjenuti i jednom njegovom imenjaku nogometašu kojemu od asistencije ništa nema draže.

Pokretanje videa...

Sažetak: NK Rijeka vs GNK Dinamo Zagreb 1:3 01:38

Toni Fruk (23) nogometaš je Rijeke i jedno od otkrića netom završene sezone. Probio se do pretpoziva hrvatske reprezentacije i njegovo ime upisano je u bilježnicama skauta PSG-a koji su bacili oko na njega, a minulu sezone pamtit će po čudesnom učinku. Bio je najbolji asistent HNL-a s čak 15 asistencija, a i zabio je tri gola. Nema tko takvog igrača ne bi htio pod svojom palicom, ali Riječani se nadaju da će boje kvarnerskog kluba braniti i sljedeće sezone.

Rijeka: HNK Rijeka i NK Osijek susreli su se u 8. kolu SuperSport HNL-a

Do tada ima vremena. Fruk je na odmoru i skuplja snagu za nove izazove, a odlučio se prisjetiti svojih korijena. Na odmoru je u rodnim Našicama gdje je posjetio klub NAŠK gdje je napravio prve nogometne korake. Igrao je od 2008. do 2012. godine pa otišao u Hypo Limač. Selio je potom u Mouscron pa ga je Fiorentina 2019. godine kupila za 1,5 milijuna eura. Bio je na posudbi u Dubravi i Gorici, a na početku ove sezone prešao je u Rijeku gdje se isprofilirao u jednog od najboljih igrača. Igrao je i za sve mlaže uzraste hrvatske nogometne reprezentacije.

Kada se pojavio u klubu, obradovao je djecu, a ni ruke nisu bile prazne. Fotografirao se s dječacima, potpisivao se na majice, hlačice, kopačke, čarape, čak i ruke.

- Našu djecu u posjetio je jednako naš Toni Fruk koji je dres Nk Naška nosio od 2008. do 2012. godine. Toni, hvala ti na vremenu, lijepim riječima, poklonu, pa i pomoći u pripremi treninga!

Lokomotiva i Rijeka sastali se u 14. kolu SuperSport HNL-a

Danas je jedan od najboljih igrača HNL-a i mnogi ga žele dovesti, ali nikada nije zaboravio na svoj voljeni klub gdje je započela njegova nogometna priča. Sjajan igrač, a još bolja osoba...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga