Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nacho odlazi iz Reala nakon 23 godine, Modrić je novi kapetan!

Nacho odlazi iz Reala nakon 23 godine, Modrić je novi kapetan!

Španjolski reprezentativac i legenda Real Madrida Nacho Fernandez dogovorio je prelazak u saudijskog drugoligaša Al-Qadsiah, koji je ove sezone izborio promociju u viši rang

VIDEO

Nacho Fernandez (34) napušta Real Madrid nakon čak 23 godine i odlazi u saudijski Al-Qadsiah. Vijest je to koju je potvrdio talijanski nogometni insider Fabrizio Romano. Romano je objavio da je sad već bivši kapetan Reala obavio liječničke preglede i da će potpisati ugovor sa saudijskim klubom na dvije godine.

Fernandez je stigao u Real 2001. godine iz niželigaša AD Complutense kad je imao 11 godina. Tijekom seniorske karijere u dresu Madriđana osvojio je sve: čak šest puta Ligu prvaka, četiri titule prvaka Španjolske i dva puta Kup kralja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bernabeu je ovacijama prekidao Modrićev govor, a on obećao: Vidimo se iduće sezone 00:55

Budući da je Nacho nosio kapetansku traku Reala, španjolski mediji pišu da će Luka Modrić (38), dosadašnji dokapetan, sigurno biti novi kapetan ekipe iz Madrida. Modrić, koji je također simbol vjernosti i kvalitete u Realu, igra za klub od 2012. godine i odlaskom Nacha postat će najdugovječniji igrač Reala, uz Daniela Carvajala (32).

Odlazak Nacha Fernandeza označava kraj jedne ere u Realu. On je bio simbol kontinuiteta i stabilnosti u obrani, a njegov odlazak otvorit će prostor za nove igrače da preuzmu njegovu ulogu. S druge strane, Nacho će u Saudijskoj Arabiji započeti novu fazu  karijere, pridruživši se sve većem broju vrhunskih igrača koji odlaze u tu zemlju zbog unosnih ugovora i novih izazova.

Euro 2024: Spain - Croatia

Al-Qadsiah je klub iz grada Khobara, koji se prošle sezone natjecao u drugoj ligi. Na kraju sezone izborio je promociju u viši rang, a od zvučnijih imena ondje igraju još Kévin Rodrigues (30), Andre Carillo (33) i Luciano Vietto (30).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne