Obavijesti

Sport

Komentari 13

Na Škupi u Ligi prvaka za 60 kn, najskuplja karta za svačiji džep

Na Škupi u Ligi prvaka za 60 kn, najskuplja karta za svačiji džep

Zabijaju dosta golova, efikasni su, a malo golova primaju. No, držim da je Dinamo favorit, to govori i gostujući trener, prihvaćam tu ulogu. Bolji smo, ali moramo to pokazati na terenu, kaže Ante Čačić

VIDEO

Dinamo u utorak od 21 sat kreće u novu europsku sezonu. Zagrepčani će u 2. pretkolu Lige prvaka dočekati makedonski Škupi, kvalitetnog suparnika, ali i momčad od koje u Maksimiru ne bi trebalo strahovati. Da, na gostujućoj klupi sjedi i legenda "plavog" kluba Goce Sedloski, no kvaliteta je uvelike na Dinamovoj strani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dresovi Dinama za sezonu 2022/23. VIDEO

- Sutra za nas kreće vrlo važno natjecanje, europske utakmice. Škupi smo pogledali u dosadašnje dvije utakmice, radi se o momčadi koja je suvereno osvojila prvenstvo Makedonije. Zabijaju dosta golova, efikasni su, a malo golova primaju. No, držim da je Dinamo favorit, to govori i gostujući trener, prihvaćam tu ulogu. Bolji smo, ali moramo to pokazati na terenu, osigurati prolazak i napraviti iskorak ka boljoj igri i formi - rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Zagreb: Ante Čačić održao je konferenciju za medije uoči utakmice protiv Hajduka

A svi zaintersirani za susret zagrebačke momčadi u drugom pretkolu Lige prvaka moći će kupiti pojedinačne ulaznice, koje se kreću u rangu od 60 do 100 kuna. Dakle, na sudar u Europi može se po vrlo pristupačnim cijenama s tim da niti one najskuplje nisu pretjerane.

Cijeli Sjever košta 60 kuna bilo da se radi o tribini gore ili dolje. Razlika je na Zapadu gdje je cijena za gornju tribinu 80 kuna dok će donja koštati 100 kuna.

Istočna tribina i dalje nije u upotrebi, a južna je namijenjena gostujućim navijačima.

Mogu se pribaviti i godišnje ulaznice s kojima bi vlasnik imao pristup svim domaćim susretima Lige prvaka u grupnoj fazi ukoliko Dinamo izbori istu. Također, godišnja ulaznica osigurava i sve domaće utakmice Europske lige, kao i Kupa.

Vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa za sve gostujuće utakmice u svim natjecanjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić