Obavijesti

Sport

Komentari 8

Muk u Barceloninoj svlačionici: Dembele izjavom šokirao igrače

Muk u Barceloninoj svlačionici: Dembele izjavom šokirao igrače
5

Trener Barcelone Xavi zamolio je Dembelea da kaže nekoliko riječi suigračima u svlačionici nakon što je produljio ugovor do 2024. godine, a francuski reprezentativac tražio je od njih neočekivano

VIDEO

Francuski reprezentativac Ousmane Dembele nedavno je produljio ugovor s Barcelonom do 2024. godine, a na njegovom ostanku inzistirao je trener katalonske momčadi Xavi. 

Pokretanje videa...

Stotine ljudi okupile su se u Barceloni pokazati podršku: 'Slava Ukrajini' VIDEO

Dembele se u svlačionici obratio suigračima nakon što ga je Xavi zamolio da im kaže nekoliko riječi, a Francuz ih je šokirao rekavši da smatra kako zaslužuje kapetansku traku s obzirom na to da je predan momčadi, piše Mundo Deportivo. 

Njegova izjava izazvala je čuđenje i muk što i nije pretjerano neobično ako uzmemo u obzir da su u Barceloninoj svlačionici sjedili aktualni kapetan Bousquets, zatim Piqué koji ga mijenja te Sergi Roberto i Alba koji isto imaju pravo na kapetansku traku. Međutim,

Dembele je razjasnio da se radi o šali te je cijela svlačionica prasnula u smijeh. 

La Liga 2021/2022, FC Barcelona - Elche CF

Podsjetimo, Dembele je u redove Barcelone stigao 2017. iz Borussije Dortmund u transferu vrijednom vrtoglavih 140 milijuna eura što na terenu baš i nije opravdao. 

U siječnju je odbio novi ugovor s manjom plaćom, htio ga je Tottenham ali nije htio otići iz kluba. Nastavio je karijeru u Barceloni, ali rijetko je pokazivao igre na visokoj razini. Dembele je imao velikih problema s ozljedama pa je tako prethodne sezone više od 150 dana proveo van travnjaka. 

LaLiga - Valencia v FC Barcelona

Katalonci su ponudili Dembeleu da napusti Barcelonu u zimskom prijelaznom roku, ali Francuz je isto odbio što je izazvalo bijes navijača. U veljači su ga na utakmici protiv Atletico Madrida izviždali u trenutku kada su prozvali njegovo ime, a na poluvremenu se nije želio zagrijavati s ostalim igračima. 

Dembele u dresu Barcelonu ukupno odigrao 150 utakmica te je zabio 32 gola uz 34 asistencije, a prošle sezone odigrao je 32 susreta u kojima je zabio dva gola uz 13 asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić