Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mrvice za Ivanušeca, Feyenoord bizarno do pobjede! Atalanta lako protiv Hrvata u Šahtaru

Mrvice za Ivanušeca, Feyenoord bizarno do pobjede! Atalanta lako protiv Hrvata u Šahtaru
3

Luka Ivanušec i dalje se bori za minutažu u Feyenoordu. Ušao je tek u 82. minuti, dok je Mario Pašalić odigrao cijelo drugo poluvrijeme za Atalantu koja je pobijedila Šahtar kojeg vode Marino Pušić i Mario Stanić

Dvije su utakmice drugog kola Lige prvaka odigrane u poslijepodnevnom terminu u srijedu, a po tri boda osvojili su nogometaši Atalante i Feyenoorda. Talijanski prvoligaš nije se namučio protiv Šahtara i pobijedio je 3-0, dok je Feyenoord u uzbudljivoj utakmici pobijedio Gironu 3-2.

Utakmica Girone i Feyenoorda imala je sve moguće zaplete i preokrete. Domaćin iz Katalonije poveo je u 19. minuti preko Davida Lopeza, a Yangel Herrera nesretno je pospremio loptu u vlastitu mrežu u 23. minuti za 1-1. Girona je u 29. minuti doživjela novi peh, Viktor Tsigankov, jedan od najboljih igrača te momčadi, izašao je iz igre zbog ozljede.

Champions League - Girona v Feyenoord

Antoni Milambo doveo je goste u vodstvo u 33. minuti, a Feyenoord je mogao i povećati to vodstvo do predaha, ali je Paulo Gazzaniga obranio penal Uedi. Feyenoordu je zatim i poništen gol Hancka za 3-1, a u 67. minuti je Girona imala penal! I ponovno je golman izašao kao pobjednik, Timon Wellenreuther obranio je penal Makedoncu Bojanu Miovskom.

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu
Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu

Ipak, Donny van de Bek vratio je Gironu u igru golom za 2-2 u 73. minuti, samo da bi Gironi šest minuta kasnije presudio novi autogol. Ladislav Krejči htio je zaustaviti povratnu loptu, ali samo ju je skrenuo u bliži golmanov kut i time presudio svojoj momčadi.

Champions League - Girona v Feyenoord

Luka Ivanušec ušao je u igru u 82. minuti umjesto Antonija Milamba. Golove i promašene penale sa sadržajne utakmice Girone i Feyenoorda možete pogledati OVDJE.

Atalanta uvjerljiva, Pašaliću poluvrijeme

Mario Pašalić zamijenio je Berata Djimsitija na početku drugog poluvremena, a njihova Atalanta bez problema je osvojila tri boda na "gostovanju" protiv Šahtara. Utakmica je odigrana na Veltins Areni u Gelsenkirchenu, a pitanje pobjednika bilo je riješeno praktički u prvom dijelu.

Champions League - Shakhtar Donetsk v Atalanta

Spomenuti Djimsiti doveo je goste u vodstvo u 21. minuti na asistenciju Lookmana, koji je sam zatresao mrežu u 44. minuti. Konačni rezultat postavio je Raoul Bellanova u 48. minuti.

Podsjetimo, Šahtar vodi hrvatski stručnjak Marino Pušić, a pomoćnik mu je Mario Stanić. Sportski direktor kluba je Darijo Srna.

Golove s utakmice možete vidjeti OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu