Obavijesti

Sport

Komentari 15

Može li Ivan Rakitić igrati već u četvrtak u Konferencijskoj ligi?

Može li Ivan Rakitić igrati već u četvrtak u Konferencijskoj ligi?

Klasni veznjak je konačno stigao na Poljud i novi je igrač Hajduka. No, pitanje za milijun eura i ono koje najviše zanima sve navijače splitske momčadi je kada će Raketa zaigrati

VIDEO

Ivan Rakitić (36) je novi igrač Hajduka. Legendarni Vatreni odradio je liječnički prije nekoliko dana, a u subotu uvečer stiglo je otpusno pismo iz Saudijske Arabije po kojem više nije igrač Al Shababa. Pismo koje je Hajduk toliko čekao i nakon čijeg dolaska je Raketa nesmetano mogao obaviti sve što ima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači u klubu pjevali Rakitiću na mobitel 01:30

Rakitić je s Hajdukom dogovorio godinu dana ugovora s mogućnošću produljenja na još jednu godinu. Ivan je veliko ime i puno će pomoći Hajduku, no Gennaro Gattuso je najavio da će igrati samo oni najspremniji. Pa je Hajduk s Rakitićem dogovorio iste uvjete ostanka kao i s ranije Ivanom Perišićem.

Može li Rakitić igrati u četvrtak?

Kako god, klasni veznjak je konačno stigao na Poljud i novi je igrač Hajduka. No, pitanje za milijun eura i ono koje najviše zanima sve navijače splitske momčadi je kada će Raketa zaigrati? To jest, može li u bijelom dresu zaigrati već u četvrtak kada Hajduk na Poljudu dočekuje Torshavn u 2. pretkolu Konferencijske lige?

Odgovor je da - može! U teoriji, dakako. U praksi će se tek osjetiti odluke Hajdukove struke i ima li potrebe Rakitića forsirati odmah u startu.

Hajduk ima mogućnost po kojem može dodati dvojicu igrača na inicijalni popis za ogled s Faranima što mora učiniti najmanje 24 sata prije utakmice. Dakle, vremena ima, na klubu je samo da potvrdi da igrač ima pravo nastupa u domaćem prvenstvu jer je takav proces i obavezan je.

Bit će na Poljudu kako god

Splićani do četvrtka stignu riješiti apsolutno sve što se tiče Raketine papirologije, registrirati igrača i prijaviti ga za nastup u 2. pretkolu Konferencijske lige. Morat će paziti da popis ne premaši 25 prijavljenih nogometaša.

Odluči li se Hajduk na taj potez, većina navijača će ga pozdraviti. A ne odluči li se, priliku za pozdrave će imati svejedno jer Raketa će biti na Poljudu u kojoj god ulozi, bila ona na terenu ili na tribini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne