Obavijesti

Sport

Komentari 7

Moro opet među 'vatrenima': Dalić mu aktivirao pretpoziv

Moro opet među 'vatrenima': Dalić mu aktivirao pretpoziv

Idilu u reprezentaciji narušile su brojne ozljede. Ivan Perišić upitan je i za Euro, Bruno Petković otpao je na tri tjedna, a upitan za Tursku i Wales je i Luka Ivanušec

VIDEO

Hrvatska je prva na ljestvici, a korak bliže Euru može napraviti za desetak dana. Vatreni će na krcatoj Opus Areni ugostiti Tursku 12. listopada, a tri dana kasnije gostujemo kod Walesa u Cardiffu.

Pokretanje videa...

Marco Pašalić uoči Hrvatska - Latvija 02:29

Idilu u reprezentaciji narušile su brojne ozljede. Ivan Perišić upitan je i za Euro, Bruno Petković otpao je na tri tjedna, a upitan za Tursku i Wales je i Luka Ivanušec pa je izbornik Zlatko Dalić odlučio aktivirati jedan pretpoziv. Riječ je o veznjaku Bologne Nikoli Mori. 

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Bugarska

Bivši igrač Dinama dosad je za najjaču hrvatsku nogometnu vrstu upisao jedan nastup, u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske u Dohi u ožujku prošle godine, u kojoj su Vatreni pobijedili 2:1. Nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi, Bologna ga je ovog ljeta kupila od Dinamo Moskve za 2,5 milijuna eura. Ove sezone odigrao je šest utakmica. 

Ovisno razvoju situacije s Ivanušecom, nije nemoguće ni da izbornik aktivira nove pretpozive. Podsjetimo, na tom popisu su, od ofenzivnog dijela momčadi, Martin Baturina, Matija Frigan. Luka Sučić i Dion Drena Beljo.

Vatreni će se okupiti 9. listopada u Zagrebu nakon čega kreću pripreme za Tursku. Prvi put će kročiti na Opus Arenu, a tamo će ih dočekati veličanstven ambijent. Stadion je rasprodan u svega osam minuta, a da je na raspolaganju bio i trostruko veći stadion, sve ulaznice bio bile razgrabljene. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne