Obavijesti

Sport

Komentari 29

Modrić ušao u vječnost: Postao je najstariji igrač Real Madrida u 122 godine dugoj povijesti!

Modrić ušao u vječnost: Postao je najstariji igrač Real Madrida u 122 godine dugoj povijesti!

U dobi kada je većina profesionalnih nogometaša u mirovini, kada roštilja, igra golf, provodi vrijeme s djecom i obitelji, Modrić - rastura! Ušao je u drugom dijelu protiv Celte pa srušio još jedan rekord

VIDEO

Hrvatski maestro Luka Modrić (39) ušao je u vječnost u 10. kolu La Lige između Celte Vigo i Real Madrida. Modrić je krenuo s klupe, dobio šansu u nastavku pa današnjim nastupom postao najstariji igrač koji je zaigrao za 'kraljeve' u 122 godina dugoj povijesti kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Modrićeve jurilice kroz godine: Jednom birao kao i kum Kovačić, a posebno voli terence 01:05

Zaista nevjerojatno, povijesno, Modrić iz dana u dan ruši nove rekorde i u dobi kada većina profesionalnih nogometaša roštilja, igra golf, provodi vrijeme s djecom i obitelji - rastura!

Veznjak Reala je u dobi od 39 godina i 41 dana postao najstariji nogometaš Reala sa službenim nastupom čime je srušio rekord neponovljivog Ferenca Puškaša, koji je 1966. nastupio u kupu protiv Betisa u dobi od 39 godina i 36 dana.

Inače, Modrić je u Real Madrid došao 2012., dva tjedna uoči 27. rođendana. Od tada je u bijelom dresu osvojio 27 velikih trofeja čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti najtrofejnijeg svjetskog kluba.

- Nisam mogao niti zamisliti da ću sve to ostvariti, niti da ću biti toliko godina ovdje - rekao je hrvatski kapetan u lipnju kada je srušio rekord.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao je deset žutih kartona. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio