Modrić se oglasio: Noseći dres Hrvatske osjetio sam najveće radosti i ponos u mom životu... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 173

Modrić se oglasio: Noseći dres Hrvatske osjetio sam najveće radosti i ponos u mom životu...

Modrić se oglasio: Noseći dres Hrvatske osjetio sam najveće radosti i ponos u mom životu...
2

Luka Modrić bio je u suzama nakon što je Hrvatska remizirala (1-1) s Italijom u trećem kolu Eura i time ispala s natjecanja. Još uvijek nije potvrdio odlazak ili ostanak u reprezentaciji

VIDEO

Luka Modrić (38) oglasio se na društvenim mrežama po prvi puta otkako je hrvatska nogometna reprezentacija ispala s Europskog prvenstva nakon bolnog gola kojeg su "vatreni" primili u remiju (1-1) protiv Italije u trećem kolu. Puno se priča o Modrićevoj budućnosti u reprezentaciji nakon što je Hrvatska ispala s Eura, a Modrić se u subotu poslijepodne oglasio na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vatreni stigli na aerodrom 01:40

- Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci - napisao je Modrić u objavi.

Podsjetimo, Modrić je nakon remija s Talijanima izjavio kako nije ni vrijeme ni mjesto za razgovore o njegovoj budućnosti u reprezentaciji za koju je odigrao 178 utakmica i zabio 26 golova.

U anketi 24sata koja je skupila više od 13.000 glasova je 56 posto čitatelja glasalo za opciju da bi Modrić trebao ostati u reprezentaciji i nakon Eura.

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

Zlatko Dalić nedavno se u intervjuu za HRT osvrnuo na budućnost nakon Modrića.

- Naravno da imamo nekoga takvoga, ali treba vremena. Govorio sam kako se Modrić patio 12 godina da bi došao do medalje. Treba vremena... Imamo mlade igrače koji su potencijali. U ovoj generaciji, Mateo Kovačić je taj. A od ovih koji dolaze, sigurno da su tu Sučić i Baturinu. Imaju kvalitetu i potencijal, ali moraju imati kontinuitet i moraju igrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 173

VIDEO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga